Εκλογές 2019: Ποιους αφορά η επιστροφή πινακίδων

Τη δυνατότητα να παραλάβουν τις πινακίδες των οχημάτων τους, που είχαν αφαιρεθεί από τη Δημοτική Αστυνομία της Αθήνας, έως και την Κυριακή 19 Μαΐου, έχουν οι κάτοχοι αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών, έως και την Παρασκευή 24 του μηνός, προκειμένου να διευκολυνθούν στις μετακινήσεις τους για την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος.

Από πού μπορούν να παραλάβουν τις πινακίδες;

Οι πινακίδες επιστρέφονται από τα γραφεία της Δημοτικής Αστυνομίας του δήμου Αθηναίων (Αγ. Κωνσταντίνου 14, 1ος όροφος), από τις 09.00 το πρωί έως τις 15.00 το μεσημέρι.

Ωστόσο, θα πρέπει να καταβληθεί το αντίστοιχο πρόστιμο. Για αυτό απαιτείται και η προσκόμιση των απαραίτητων δικαιολογητικών.

Αυτά είναι η άδεια κυκλοφορίας, το ασφαλιστήριο συμβόλαιο και η αστυνομική ταυτότητα ή θεωρημένη εξουσιοδότηση στην περίπτωση που θα τις παραλάβει τρίτος.

Ποιοι δεν παίρνουν πίσω τις πινακίδες τους;

Δεν επιστρέφονται οι πινακίδες και οι άδειες οδήγησης που έχουν αφαιρεθεί από τη Δημοτική Αστυνομία για παραβάσεις αντικοινωνικής στάθμευσης (στάθμευση σε ράμπα ΑμεΑ, Ρ-71, Ρ-72), καθώς και η εκτέλεση αποφάσεων που έχουν εκδοθεί από δικαστικές Αρχές.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Εκλογές 2019: Ποιοι έχουν έκπτωση στις τιμές των εισιτηρίων

Εκλογές 2019: Ποιες ημέρες θα είναι κλειστά τα σχολεία

Εκλογές 2019: Είναι έτοιμοι να ψηφίσουν οι 17άρηδες;

Εκλογές 2019: Χρήσιμες απαντήσεις – Μάθε πού ψηφίζεις

Εκλογές 2019: Ποιοι δικαιούνται ειδική άδεια για να ψηφίσουν

Σχετικά άρθρα