Ο Κουέντιν Ταραντίνο αποθεώθηκε στις Κάννες: Τον χειροκροτούσαν όρθιοι για 7 λεπτά!

Παγκόσμια πρεμιέρα στο διαγωνιστικό μέρος στις Κάννες έκανε χθες η πολυαναμενόμενη ταινία του Ταραντίνο «Once Upon a time in Hollywood», στην οποία συμπρωταγωνιστούν δυο αστέρες αλλά και γόηδες, ο Μπραντ Πιτ και ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο! Μαζί τους η γοητευτική Margot Robbie!

https://www.instagram.com/p/BxwwOf3gFnN/?utm_source=ig_web_copy_link

7 λεπτά χειροκρότημα!

Πριν καν ξεκινήσει η ταινία, οι παρευρισκόμενοι σηκώθηκαν όρθιοι και χειροκρότησαν τον σκηνοθέτη, όπως συνηθίζεται! Ωστόσο, η διάρκεια του χειροκροτήματος ήταν πολύ μεγαλύτερη από το συνηθισμένο καθώς έφτασε σχεδόν τα 7 λεπτά!

Ήταν πριν από 25 χρόνια που είχε βρεθεί πάλι εκεί για την προβολή του θρυλικού «Pulp Fiction»…

Ένα από τα φαβορί!

Η ταινία αυτή αποτελεί ένα από τα φαβορί του φετινού φεστιβάλ των Καννών και όλος ο κόσμος περιμένει πώς και πώς να βγει στις αίθουσες! Ο Ταραντίνο άλλωστε κάνει πολύ προσεκτικές σκηνοθετικές κινήσεις!

https://www.instagram.com/p/Bxwy-H7AeCZ/?utm_source=ig_web_copy_link

Η ταινία μάς μεταφέρει στη δεκαετία του 1960 και μας διηγείται την ιστορία του ηθοποιού Rick Dalton (Leonardo DiCaprio), ο οποίος παλεύει να σταθεί στα πόδια του στον δύσκολο κόσμο του Hollywood, με τον κασκαντέρ και φίλο του, Cliff Booth (Brad Pitt), να προσπαθεί να τον βοηθήσει. Οι δύο φίλοι τυγχάνει να ζουν στην ίδια γειτονιά και με την σταρ της εποχής, Sharon Tate (Margot Robbie), την μετέπειτα αδικοχαμένη σύζυγο του Roman Polanski (Rafal Zawierucha), που δολοφονήθηκε από τον κατά συρροή δολοφόνο Charles Manson (Damon Herriman).

https://www.instagram.com/p/BvJ2w8EHZ1A/?utm_source=ig_web_copy_link

Στην ταινία επίσης θα κάνει ένα πέρασμα και ο Αλ Πατσίνο αλλά και οι Κέρτ Ράσελ και Μπαρτ Ρέυνολντς. Παράλληλα, είναι η τελευταία κινηματογραφική εμφάνιση του αδικοχαμένου Λουκ Πέρι.

Κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ

Μετά το teaser, δόθηκε επισήμως στη δημοσιότητα και το επίσημο τρέιλερ της ταινίας που δεν αργεί πλέον πολύ να έρθει στους κινηματογράφους! Το τρέιλερ το ανήρτησε ο σκηνοθέτης και στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram!

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Κουέντιν Ταραντίνο: Ο εκκεντρικός σκηνοθέτης που «σπούδασε» δουλεύοντας σε βιντεοκλάμπ- Η κόντρα με την Ούμα Θέρμαν, ο γάμος του και γιατί πήγε 4 φορές φυλακή

Ο 55χρονος Ταραντίνο παντρεύτηκε την 35χρονη σύντροφό του!

Ντι Κάπριο, Πιτ και Πατσίνο ενώνουν τις δυνάμεις τους στη νέα ταινία του Ταραντίνο (φωτός)

Luke Perry: Οι 216 αποτυχημένες οντισιόν, το φιλί με τη Μαντόνα, ο μυστικός αρραβώνας και ο μεγάλος ρόλος που δεν ήρθε ποτέ…

Σχετικά άρθρα