Δολοφονία Τοπαλούδη: «Γολγοθάς» δίχως τέλος για τους γονείς

Πληγή που δεν κλείνει είναι ο χαμός της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη την οποία βίασαν και σκότωσαν δύο νεαροί στη Ρόδο.

Χτες Τρίτη (21/5) η αδικοχαμένη φοιτήτρια θα είχε την ονομαστική της εορτή και οι γονείς της με πόνο καρδιάς τέλεσαν τρισάγιο στο Διδυμότειχο.

Η πρώτη ονομαστική γιορτή χωρίς την Ελένη

«Η πρώτη ονομαστική γιορτή χωρίς την Ελένη. Όταν έρχονται οι γιορτές, οι μέρες γίνονται ακόμα δυσκολότερες. Όταν συνειδητοποιείς ότι δεν θα ξαναδείς αυτό το πλάσμα και το μόνο σημείο αναφοράς είναι τώρα το μνήμα και οι αναμνήσεις», εξέφρασε στο δελτίο ειδήσεων του STAR η άτυχη μάνα της Ελ. Τοπαλούδη.

«Είναι πάρα πολύ δύσκολο. Πήγαμε λουλούδια, τα τριαντάφυλλα που πάντα της άρεσαν και μου άρεσαν σε διάφορα χρώματα. Αγκαλιές και λουλούδια σαν να ήταν αρραβώνας. Το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε είναι αυτό. Τίποτα άλλο. Ήταν ένα λουλούδι που δεν πρόλαβε να ανθίσει», ανέφερε.

Ο πατέρας ζητά απαντήσεις

Τις απαντήσεις από τα κεντρικά του Facebook για να κλείσει η υπόθεση της δολοφονημένης φοιτήτριας, περιμένει η ανακρίτρια Ρόδου. Τα μηνύματα στα social θα δείξουν τις τελευταίες συνομιλίες της, κυρίως με τον Αλβανό κατηγορούμενο.

Από την άλλη πατέρας της Ελένης, Γιάννης Τοπαλούδης, ανεβαίνει και εκείνος τον δικό του «Γολγοθά», ζητώντας απαντήσεις τόσο για τη δολοφονία όσο και για τον βιασμό της κόρης του. Πάντως, στη Ρόδο βρίσκεται ήδη κλιμάκιο των Εσωτερικών Υποθέσεων της Αστυνομίας.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Δολοφονία Τοπαλούδη: Γιατί ελέγχονται και αστυνομικοί

Δολοφονία Τοπαλούδη: Προκαλεί προβλήματα ο 21χρονος – Νέα πειθαρχική ποινή

Δολοφονία Τοπαλούδη: Το ηλεκτρονικό… αποτύπωμα «πρόδωσε» τον Ροδίτη 

Δολοφονία Τοπαλούδη: Τι έκανε ο Ροδίτης 3 μέρες μετά το έγκλημα;

Νέα «υπόθεση Τοπαλούδη» συγκλονίζει τη Ρόδο: την εξανάγκαζαν σε ομαδικά όργια!

Σχετικά άρθρα