Μήπως έχεις πίεση και δεν το γνωρίζεις; Ήρθε η ώρα να το μάθεις!

Η πίεση είναι μια πάθηση που αφορά πολύ κόσμο και είναι δυστυχώς μεγάλο το ποσοστό εκείνων που μπορεί να ανεβάζουν κατά καιρούς αλλά να μην το καταλαβαίνουν και να μην έχουν μετρηθεί ποτέ! Φυσικά, εάν έχεις πίεση και δεν το γνωρίζεις, διατρέχεις μεγάλο κίνδυνο για σοβαρά νοσήματα που συνδέονται με το καρδιαγγειακό σου σύστημα…

Τι χρειάζεσαι; Σωστή ενημέρωση! Στο πλαίσιο ενός παγκόσμιου προγράμματος, το αγαπημένο εμπορικό κέντρο μικρών και μεγάλων φιλοξενεί την Ελληνική Εταιρεία Υπέρτασης έως και τις 30 Μαΐου.

Στον χώρο του Avenue θα πραγματοποιηθούν μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα δωρεάν μετρήσεις αρτηριακής πίεσης για τους επισκέπτες, ενώ θα προσφέρονται ενημέρωση και οδηγίες στο σχετικό stand.

avenue metrise piesh

Ανησυχητικό το ποσοστό της υπέρτασης στη χώρα μας

Στη χώρα μας 1 στους 3 ενήλικες,καθώς και πάνω από 1 στους 2 ηλικιωμένους έχουν υπέρταση. Από τα υπερτασικά άτομα, το 40% παραμένει χωρίς διάγνωση.
Το AVENUE και η Ελληνική Εταιρεία Υπέρτασης καλούν το κοινό να μετρήσει την πίεσή του και να κάνει πράξη την πρόληψη κινδύνων που οφείλονται στην αυξημένη αρτηριακή πίεση, σε βάθος χρόνου.

Για Περισσότερες πληροφορίες:

Εμπορικό Κέντρο AVENUE. Λ.Κηφισίας 41-47 Μαρούσι 15123. Τ.2106100901

www.avenuemall.gr

Facebook

Instagram

Twitter

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Οδηγίες για να μετρήσεις σωστά την πίεσή σου

Υπέρταση: «Γιατί, ενώ προσέχω τη ζωή μου, έχω υψηλή πίεση»;

5 τρόποι για να ρίξεις την πίεσή σου χωρίς φάρμακα!

Πώς μετράμε σωστά την πίεσή μας με ηλεκτρονικό πιεσόμετρο

 

 

Σχετικά άρθρα