Σαρλίζ Θερόν: «Είμαι σοκαριστικά διαθέσιμη»

Η Σαρλίζ Θερόν είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες του Hollywood – ωστόσο παραμένει single εδώ και πολλά χρόνια. Και μπορεί να μεγαλώνει μόνη της τα δυο παιδιά που έχει υιοθετήσει, ωστόσο δεν απορρίπτει την ιδέα ενός συντρόφου.

Η τελευταία της σχέση, που όμως δεν προχώρησε, ήταν με τον ηθοποιό Σον Πεν το 2015. Όπως αποκάλυψε η ηθοποιός σε συνέντευξή της στη The Sun, μετά τον χωρισμό τους έκανε την επιλογή να μείνει μόνη της και να αφοσιωθεί στο μεγάλωμα των παιδιών της. «Έκανα την επιλογή να μείνω single. Μεγάλωνα δυο μικρά παιδιά και αυτό ήταν που ήθελα να κάνω. Τώρα όμως έχω αλλάξει γνώμη και θέλω να το διαχειριστώ. Θέλω να περάσω καλά», δήλωσε και πρόσθεσε: «Είμαι σοκαριστικά διαθέσιμη».

Πώς είναι ο ιδανικός άντρας για τη Θερόν;

Η Σαρλίζ Θερόν περιέγραψε, επίσης, ποιος είναι ο ιδανικός άντρας για εκείνη: «Εξαρτάται από τον άντρα. Ένας άντρας που μπορεί να μεγαλώσει σωστά μούσι. Δεν θέλω οι άντρες που δεν μπορούν να μεγαλώσουν σωστά μούσι, να αφήσουν μούσια, όπως αυτά τα ανομοιογενή. Δεν είμαι fan αυτών».

Η Θερόν λέει ότι τώρα που μεγάλωσαν τα παιδιά της και μπορούν να αυτοεξυπηρετηθούν, θέλει να αφήσει χώρο να μπει στη ζωή της ένας νέος έρωτας και ότι ψάχνει έναν άντρας που να μπορεί να φερθεί «σαν άντρας» και να μπορεί να σταθεί σ’ εκείνη και τα παιδιά της. «Ψάχνω απλά έναν καλό άνθρωπο», πρόσθεσε.

Πηγή: peoplegreece.com

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Σαρλίζ Θερόν: Η καλλονή πρώην μπαλαρίνα με τα δύσκολα παιδικά χρόνια που δεν είχε δόντια μέχρι τα 11, αλλά κατέκτησε το Χόλιγουντ

Σον Πεν: Ο αντισυμβατικός ηθοποιός με τα 2 Όσκαρ- Ο γάμος με τη Μαντόνα και οι φήμες για κακοποίηση, η Σαρλίζ Θερόν και η συνέντευξη από τον μεγαλύτερο βαρόνο ναρκωτικών

Σαρλίζ Θερόν: «Νόμιζα ότι το παιδί μου ήταν αγόρι αλλά τελικά είναι κορίτσι»

Σαρλίζ Θερόν: Είναι ακόμα ελεύθερη ή… τη ζήτησε κάποιος σε ραντεβού;

Σαρλίζ Θερόν: Τι αποκάλυψε για την προσωπική της ζωή και μας άφησε άφωνους!

Σχετικά άρθρα