Β. Κικίλιας: Γιατί σκέφτηκε να αναβάλει τον γάμο του με την Μπαλατσινού;

Ο βουλευτής της ΝΔ Β. Κικίλιας μίλησε για τον γάμο του με τη Τζένη Μπαλατσινού, για τη σχέση του με τα παιδιά της αλλά και για την επιθυμία του για ένα δικό του παιδί
Η είδηση ότι η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας παντρεύονται, προκάλεσε μεγάλη έκπληξη σε αρκετούς. Το ζευγάρι, παρά τα δημοσιεύματα που τους ήθελαν να έχουν χωρίσει, τελικά θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας στις 16 Ιουνίου σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο στο εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων, στο Λυκαβηττό.

Το πρωί της Τρίτης (29/5), ο Βασίλης Κικίλιας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Το Πρωινό» και μίλησε για όλους και για όλα. Στη διάρκεια της συνέντευξης, ο βουλευτής της ΝΔ αναφέρθηκε στην μέλλουσα σύζυγό του και αποκάλυψε πως του πέρασε φευγαλέα η σκέψη να ακυρώσει τον γάμο του εξαιτίας των εκλογών που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 7 Ιουλίου.

«Ο γάμος μας με την Τζένη, είναι 16 Ιουνίου, του Αγίου Πνεύματος. Το είχαμε αναγγείλει εδώ και κάποιους μήνες ότι ο γάμος θα είναι τότε. Δεν ξέραμε για τις εκλογές. Θέλω να σου πω ότι όταν ο Αλέξης Τσίπρας και είπε για τις εκλογές, πέρασε φευγαλέα από το μυαλό μου να ακυρωθεί, αλλά είναι τρείς εβδομάδες περίπου μετά», τόνισε, χαρακτηριστικά, ο Βασίλης Κικίλιας.

Πηγή: ethnos.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Μπαλατσινού – Κικίλιας: Διάσημο ζευγάρι οι κουμπάροι τους

Κικίλιας – Μπαλατσινού: Πού και πότε παντρεύονται;

Κικίλιας – Μπαλατσινού: Η πρώτη κοινή φωτογραφία μετά την ανακοίνωση του γάμου τους

 

Σχετικά άρθρα