Τζούλια Μπάρκα: Το… μυστικό που ήξεραν λίγοι και πήρε μαζί της

Πριν από μερικές ημέρες η Τζούλια Μπάρκα έχασε τη μάχη με τον καρκίνο. Το κορίτσι που «έλαμψε» τη δεκαετία του 1980 και επικρίθηκε ως σεξοβόμβα δεν είναι πλέον στη ζωή.

«Έπαθα νεφρική ανεπάρκεια και έχω και καρκίνο… Θέλω να σκοτώσου­με τον καρκίνο. Πονάω, δεν μπορώ να περπατήσω», δήλωσε πριν μερικούς μήνες κάνοντας δημόσια έκκληση για βοήθεια.

Kατέρρευσε στην πίστα

Η μοίρα… έπαιξε μαζί της και ο «Γολ­γοθάς» της ξεκίνησε το 2002 όταν κατά τη διάρκεια ενός σόου της σε νυχτερινό μαγαζί, κατέρρευσε στην πίστα. Το μόνο που θυμάται από τότε είναι να ξυπνά 40 μέρες μετά στο κρεβάτι της εντατικής ενός δημόσιου νοσοκομείου, με τη μια της πλευρά να έχει παραλύσει.

Ο λόγος ήταν πως είχε υποστεί σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο. Επίσης, ο θάνατος του πατέρα της τη «διέλυσε», αλλά με τη βοήθεια της μητέρας της και δικών της ανθρώπων επέστρεψε στην καθημερινότητά της. Αργότερα, όμως, διεγνώσθη με καρκίνο και ήταν τότε που είχε εκμυστηρευτεί ένα μυστικό στους πολύ κοντινούς της ανθρώπους.

Έκρυβε και ένα μεγάλο παράπονο

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιοδικό «Χάι», τους είχε τονίσει ότι αυτό που ήθελε ήταν να επιστρέψει στο θέατρο. Έκρυβε, ωστόσο, και ένα μεγάλο παράπονο. «Οι φίλοι μου μου γύρισαν την πλάτη. Η ζωή με τιμώρησε σκληρά, χωρίς έλεος ή συγχώρεση».

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Έγινε η κηδεία της Τζούλιας Μπάρκα – Ο θρήνος της μητέρας της

Πέθανε η Τζούλια Μπάρκα

H ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα ήταν ό,τι πιο συγκινητικό διαβάσαμε για την Ημέρα της Μητέρας!

Στα χνάρια της μητέρας της η κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου Δανάη Μπάρκα

Σχετικά άρθρα