Βίκυ Καγιά: Της έχουν στείλει ακατάλληλες φωτογραφίες στο Instagram;

Καλεσμένη στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά, το «After Dark», βρέθηκε η Βίκυ Καγιά. Ο γνωστός παρουσιαστής της έκανε πολλές ερωτήσεις και το λαμπερό μοντέλο δεν δίστασε να απαντήσει.

Πότε ξεκίνησε να δέχεται υβριστικά μηνύματα;

Αρχικά ρωτήθηκε αν έχει λάβει ακατάλληλες φωτογραφίες στο Instagram. Και όπως αποκάλυψε, «δεν τις έχουν στείλει ποτέ κάτι τέτοιο» αλλά έχει λάβει πολλά υβριστικά μηνύματα όταν άρχισε το GNTM.

«Μόνο πολλά υβριστικά μηνύματα, όταν είχε ξεκινήσει το GNTM. Γιατί περάσαμε τη μία, κόψαμε την άλλη… Μόνο αυτά» δήλωσε χαρακτηριστικά.

https://www.instagram.com/p/Byfhq15IWq5/

Ποια συνεργασία δεν θα ήθελε να επαναλάβει;

Στην ερώτηση του παρουσιαστή «ποια συνεργασία του παρελθόντος δεν θα ήθελε να ξανακάνει», η πανέμορφη Βίκυ Καγιά δεν δίστασε να αποκαλύψει πως δεν θα ήθελε να επαναλάβει «Πρωινό Καφέ».

«Η συνεργασία μου με τον Σταμάτη Φασουλή, ήταν μία από τις καλύτερες μου ever. Δεν θα έκανα ξανά τον Πρωινό Καφέ για δύο μήνες μονό όπως με έβαλαν και το έκανα! Αν το επέλεγα θα το έκανα για όλη τη χρονιά, για να το κάνω σωστά»!

Δείτε το βίντεο με μέρος από τη συνέντευξή της:

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Τι απαντά η Μέγκι Ντρίο στη Βίκυ Καγιά σχετικά με τη συμμετοχή της στο GNTM;

Βίκυ Καγιά: Γιατί δεν παρακολουθεί το «My style rocks»;

Έχει κάνει πλαστικές επεμβάσεις η Βίκυ Καγιά (βίντεο);

Βίκυ Καγιά: Πώς έγινε «τυχαία» μοντέλο από τα 14 – Η καριέρα στο εξωτερικό, το τηλεοπτικό της «λάθος», ο έρωτας με τον Νίκο Κριθαριώτη και ο μυστικός γάμος με τον Ηλία Κρασσά

Το μήνυμα αγάπης της Τέιλορ Σουίφτ: Η αγκαλιά με την… πρώην εχθρό της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Η απώλεια που είχε ανήμερα της Πρωτοχρονιάς

Σχετικά άρθρα