Το μήνυμα αγάπης της Τέιλορ Σουίφτ: Η αγκαλιά με την… πρώην εχθρό της

Η διάσημη τραγουδίστρια της ποπ και τραγουδοποιός Τέιλορ Σουίφτ παρουσίασε ένα μουσικό βίντεο κλιπ με τη συμμετοχή πολλών αστέρων.

Ανάμεσά τους και η Κέιτι Πέρι με την οποία τα τελευταία χρόνια δεν τα πήγαιναν καθόλου καλά. Αλλά φαίνεται πως η γνωστή καλλιτέχνις στέλνει το δικό της μήνυμα αγάπης.

Τελείωσε μια χρόνια διαμάχη;

Η εμφάνιση της Πέρι στο βίντεο κλιπ του νέου τραγουδιού της Σουίφτ «You Need to Calm Down» σηματοδοτεί το τέλος της διαμάχης μεταξύ τους.

Η έχθρα τους ξεκίνησε το 2013 με αφορμή τους τραγουδιστές που τις συνόδευαν στα φωνητικά κατά τη διάρκεια των εμφανίσεών τους.

Το μήνυμα αγάπης της Τέιλορ Σουίφτ

Στο νέο της τραγούδι μάλιστα, προτρέπει τους θαυμαστές της να υπογράψουν ένα αίτημα με τον οποίο απευθύνουν έκκληση για νομική προστασία στις ΗΠΑ για την κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ.

Στο κλιπ η 29χρονη καλλιτέχνιδα εμφανίζεται σε έναν οικισμό με τροχόσπιτα, βαμμένο σε παστέλ χρώματα. Εκεί, χαλαρώνει σε μια πισίνα ενώ ταυτόχρονα απευθύνεται σε όσους επιτίθενται στη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα.

Και η Εllen DeGeneres στο βίντεο κλιπ

Όσο για τους διάσημους που παρελαύνουν από το βίντεο, πρόκειται για προσωπικότητες που έχουν δηλώσει ανοικτά ότι είναι μέλη της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ όπως η Ellen DeGeneres, o Adam Mitchel Lambert, η Hannah Hart και o Billy Porter.

Δείτε το μουσικό βίντεο για το νέο της τραγούδι:

Πηγή: AΠΕ ΜΠΕ

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Η Τέιλορ Σουίφτ κατάφερε να βγει με το εσώρουχο στη σκηνή, χωρίς να είναι πρόστυχη! Παρακολουθήστε εικόνες!

Κικίλιας – Μπαλατσινού: Ο λαμπερός γάμος στον Λυκαβηττό

Η Έλενα Χριστοπούλου «σπάει» τη σιωπή της μετά τον χωρισμό

Αριάνα Γκράντε: Γιατί ξέσπασε σε κλάματα στην τελευταία της συναυλία;

Στο νοσοκομείο ο Αλέν Ντελόν – Τι συνέβη στον 83χρονο;

Σχετικά άρθρα