Κικίλιας – Μπαλατσινού: Ο λαμπερός γάμος στον Λυκαβηττό

Παντρεύτηκαν ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού στον Ιερό Ναό των Αγίων Ισιδώρων, στον λόφο του Λυκαβηττού, σε σχετικά κλειστό κύκλο, το απόγευμα της Κυριακής (16/6).

Επέλεξαν τη συγκεκριμένη εκκλησία καθώς πρόκειται για ένα μέρος που και οι δυο επισκέπτονται πολύ συχνά. Στο προσκλητήριο του γάμου τους ζήτησαν αντί για δώρο γάμου, όποιος επιθυμεί να κάνει δωρεά στο Ειδικό Κατάστημα Νέων Αυλώνα.

https://www.instagram.com/p/ByyDYw1IC0K/

Στο πλάι της όλα τα παιδιά της

Το παρών έδωσαν εξέχουσες προσωπικότητες, όπως οι Νίκος Χατζηνικολάου, Δημήτρης Αβραμόπουλος, Στέλιος Παρλιάρος, Αντώνης Σαμαράς, Μαρέβα Μητσοτάκη, Φώτης Σεργουλόπουλος, Άδωνις Γεωργιάδης και Ευγενία Μανωλίδου, Κώστας Χατζηδάκης, Βασίλης Ζούλιας, Μαρία Κωνσταντάκη και Απόστολος Μητρόπουλος.

Στην εκκλησία, την Τζένη Μπαλατσινού συνόδευσε ο 12χρονος γιος της, Μάξιμος, και λίγο πριν τις 18.00 έφτασαν και οι κόρες της, Αμαλία και Αλεξάνδρα Κωστοπούλου. «Είναι φιλαράκια μου, τα παιδιά της Τζένης και αισθάνομαι πολύ ωραία μαζί τους. Η Τζένη είναι μία πολύ καλή μαμά και ένας πολύ γλυκός άνθρωπος», είχε δηλώσει ο Βασίλης Κικίλιας.

https://www.instagram.com/p/Byxi3sKobOV/

Λαμπερός ο πολυσυζητημένος γάμος τους

Δύο χρόνια μετά από τη γνωριμία τους, ο γνωστός πολιτικός και το όμορφο πρώην μοντέλο επισημοποίησαν τη σχέση τους, πραγματοποιώντας τον πολυσυζητημένο γάμο τους.

Βέβαια, το ζευγάρι κατάφερε να κρατήσει κρυφές τις περισσότερες λεπτομέρειες για τον γάμο, αν και ανά διαστήματα έδιναν μέσω των λογαριασμών τους στο Instagram μια μικρή ιδέα από τις προετοιμασίες, όπως για το νυφικό και το γαμήλιο κοστούμι.

https://www.instagram.com/p/ByyDwQLIWc8/

Έδωσαν βεντάλιες και ανεμιστηράκια στους καλεσμένους!

Να σημειωθεί πως οι καλεσμένοι, τους οποίους το ζευγάρι φρόντισε να προμηθεύσει με βεντάλιες και ανεμιστηράκια για να αντιμετωπίσουν την υπερβολική ζέστη, άρχισαν να καταφθάνουν σχεδόν δύο ώρες πριν από το μυστήριο.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Τζένη Μπαλατσινού: Τι δήλωσε on camera για τον γάμο της με τον Β. Κικίλια; (ΒΙΝΤΕΟ)

H Τζένη Μπαλατσινού σε… επικίνδυνη αποστολή: Το βίντεο που έγινε viral

Μπαλατσινού – Κικίλιας: Διάσημο ζευγάρι οι κουμπάροι τους

Β. Κικίλιας: Γιατί σκέφτηκε να αναβάλει τον γάμο του με την Μπαλατσινού;

Μπαλατσινού – Κικίλιας: Γιατί αποφάσισαν να μείνουν χωριστά;

Πετρούνιας – Μιλλούση: Γονείς για πρώτη φορά! Πώς ανακοίνωσαν τα χαρμόσυνα νέα;

Σχετικά άρθρα