Η Έλενα Χριστοπούλου «σπάει» τη σιωπή της μετά τον χωρισμό

Λίγες μόλις ημέρες, μετά τη συνέντευξη του Πάνου Καλλίτση στην Ελεονώρα Μελέτη, η Έλενα Χριστοπούλου «σπάει» τη σιωπή της μετά τον χωρισμό.

Τη δική της απάντηση σε όσα είπε ο πρώην σύζυγός της, στη βραδινή εκπομπή της γνωστής παρουσιάστριας στον Alpha έδωσε η γοητευτική booker μοντέλων.

Η ίδια απάντησε με ιδιαίτερο τρόπο μέσω του τωρινού συντρόφου της, Αποστόλη Κώτση. Έκανε repost στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram σε Instastory, μια ατάκα του γνωστού φιλόσοφου Ζαν Ζακ Ρουσσώ

Η ατάκα αναφέρει: «Υπάρχουν πάντα τέσσερις πλευρές σε κάθε ιστορία: η δική σου εκδοχή, η δική τους εκδοχή, η αλήθεια και αυτό που πραγματικά συνέβη».

Τον εγκατέλειψε για κοινό τους φίλο;

Θυμίζουμε πως ο γνωστός hairstylist μίλησε για τον γάμο αλλά και τον χωρισμό του με την Έλενα Χριστοπούλου.  Για πρώτη φορά πρόταξε πως ουσιαστικά τον εγκατέλειψε μετά το τραγικό περιστατικό της ληστείας και απόπειρας ανθρωποκτονίας τους, ώστε να κάνει σχέση με κοινό τους φίλο.

Μάλιστα, βίντεο που μετέδωσε η Κατερίνα Καινούργιου, τη φέρνει σε ακόμα δυσκολότερη θέση. Την απεικονίζει να πηγαίνει στο νοσοκομείο αλλά ήταν στην αγκαλιά του νέου της συντρόφου.

Δείτε το σχετικό βίντεο μετά το 1:12:20:

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Πάνος Καλλίτσης: Ανατριχιαστική η περιγραφή για τη δολοφονική επίθεση

Έλενα Χριστοπούλου: Γιατί έκανε αγωγή στον πρώην σύζυγό της, Πάνο Καλλίτση;

Έλενα Χριστοπούλου: Δεν θα κάλυπτα ποτέ ανθρώπους που… σηκώνουν χέρι»!

Πάνος Καλλίτσης: Μήνυση εναντίον Χριστοπούλου,Ηλιάνας Παπαγεωργίου και Μαρίας Ηλιάκη!

Έλενα Χριστοπούλου: «Είμαι 43 χρόνων. Δείτε την ταυτότητά μου» (βίντεο)

Σχετικά άρθρα