Κιάνου Ριβς: Τι έκανε και τον «χειροκροτάει» όλος ο κόσμος;

Ο Καναδός ηθοποιός και μουσικός Κιάνου Ριβς εκτός από το υποκριτικό ταλέντο του, επικροτείται από θαυμαστές για τον τρόπο που φωτογραφίζεται με γυναίκες.

Οι φωτογραφίες με θαυμάστριες

Ο διάσημος ηθοποιός δεν αρνείται να φωτογραφηθεί με θαυμάστριές του αλλά προσέχει πολύ. Sε κάθε φωτογραφία, το χέρι του βρίσκεται σε απόσταση εκατοστών πίσω από τις γυναίκες, αντί να το βάζει στη μέση ή την πλάτη τους.

Στις 9 Ιουνίου χρήστης των social media δημοσίευσε στο Twitter ένα κολάζ φωτογραφιών με τον ηθοποιό να στέκεται δίπλα σε γυναίκες για να φωτογραφηθεί.

Δεν τις αγγίζει όταν ποζάρουν

Όπως παρατήρησε, ο πρωταγωνιστής της κινηματογραφικής σειράς «John Wick» στην πραγματικότητα δεν τις αγγίζει στην πλάτη ή στους ώμους όταν ποζάρει.

«Ζούμε στην εποχή του κινήματος #MeToo και προσέχει να μην τοποθετεί το χέρι του εκεί όπου δεν είναι η θέση του», σχολιάζει δημοσίευμα του Zeit Magazin.

Κρατά αποστάσεις

Σε αρκετές φωτογραφίες με θαυμάστριες φαίνεται απομονωμένος, έχει τα χέρια στις τσέπες και κρατά αποστάσεις, σύμφωνα με όσα αναφέρει το δημοσίευμα.

Πολλοί είναι οι θαυμαστές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που επικροτούν τη στάση του ηθοποιού. «Ένας πραγματικός κύριος», έγραψε χρήστης στο Facebook.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Ο Κιάνου Ριβς μοιράζεται τη δική του αλήθεια. Ίσως κάποιοι συμφωνείτε

Σάντρα Μπούλοκ: Τα συγκινητικά λόγια για τα παιδιά της που προκάλεσαν «ρίγος»

Σούπερ ανανεωμένη η Αντέλ μετά τον χωρισμό της

Ζευγάρι με τον Κιάνου Ριβς η Αντζελίνα Τζολί;

Ούμα Θέρμαν: Μούσα του Ταραντίνο και θύμα του Γουάινσταϊν- Το βίντεο από το ατύχημα που έβαλε σε κίνδυνο τη ζωή της

Σχετικά άρθρα