Δούκισσα της Υόρκης: Μιλά για το διαζύγιο από μέλος της βασιλικής οικογένειας

Η Σάρα Φέργκιουσον, γνωστή και ως Δούκισσα της Υόρκης, είναι η πιο διάσημη εν ζωή προσωπικότητα που πήρε διαζύγιο από μέλος βασιλικής οικογένειας.

Η Δούκισσα της Υόρκης σε μια νέα συνέντευξη στο Hello! μίλησε ανοιχτά για τα γονεϊκά καθήκοντα που μοιράζεται με τον πρώην σύζυγό της, πρίγκιπα Άντριου. Είναι ο δεύτερος γιος και τρίτο παιδί της Ελισάβετ Β΄ του Ηνωμένου Βασιλείου και του Φίλιππου, Δούκα του Εδιμβούργου.

Ποια είναι η σχέση της με τον πρώην σύζυγό της;

«Το κλειδί είναι να είσαι πάντα εκεί, αλλά ποτέ να μην τις τυλίγεις με βαμβάκι» λέει για τη σχέση της με τις δύο κόρες της. «Εργαζόμαστε ενωμένοι και είμαστε επικεντρωμένοι στο να είμαστε καλοί γονείς μαζί».

«Είμαστε περισσότερο από φίλοι, μαθαίνουμε ο ένας από τον άλλον. Υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον και καταλαβαίνουμε ότι πρόκειται για επικοινωνία, συμβιβασμό και συμπάθεια».

Γιατί ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για την πριγκίπισσα Λουίζα;

Η σχετικά σταθερή της κατάσταση την ενέπνευσε να εργαστεί για την παραγωγή ενός νέου γερμανικού ντοκιμαντέρ για μία από τις προγόνους του πρώην συζύγου της.

Η πριγκίπισσα Λουίζα πρόγονος της σημερινής βασίλισσας Ελισάβετ Β’ του Ηνωμένου Βασιλείου απομακρύνθηκε από τον σύζυγό της και έζησε σε μια μικρή πόλη στη Γερμανία για το υπόλοιπο της ζωής της χωρίς ποτέ να δει ξανά τους δύο γιους της.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ο φόβος και η ανησυχία για την παρενόχληση

Χάρι, Μέγκαν και Άρτσι: Το πρώτο τους οικογενειακό ταξίδι

Κέιτ Μίντλετον: Ο νέος «ρόλος» που δείχνει ότι την εμπιστεύεται η Βασίλισσα

Μπεράτ Αλμπαϊράκ: Ο αγαπημένος γαμπρός του Σουλτάνου και πατέρας 3 παιδιών μπλεγμένος σε «ροζ» σκάνδαλο και σε offshore – Οι… καυτές στιγμές με καλλονή σε γιοτ, η μήνυση και η ευτυχισμένη οικογένεια

Σχετικά άρθρα