Η… εξομολόγηση της Αριάνα Γκράντε – «Τιμή μου που είμαι το κορίτσι σου»

Η Αριάνα Γκράντε είναι το νέο πρόσωπο του Givenchy και ανέλαβε επίσημα τα καθήκοντά της. Η πρώτη διαφημιστική εκστρατεία του πολυτελούς οίκου μόδας με πρωταγωνίστρια την Αμερικανίδα τραγουδίστρια έκανε ντεμπούτο το απόγευμα της Δευτέρας (15/7).

Φωτογραφήθηκε από τον Βρετανό φωτογράφο Craig McDean με ρούχα από τη συλλογή Φθινόπωρο / Χειμώνας 2019 του οίκου και τα μαλλιά της πιασμένα στο σήμα κατατεθέν αλογοουρά.

https://www.instagram.com/p/B0Bo4mZF5dA/

Η πρώτη διαφημιστική καμπάνια της Grande, #Arivenchy, σέβεται τις παραδόσεις του οίκου με φωτογραφίες πορτραίτα. Τις προτιμούσε ο ιδρυτής του, Hubert de Givenchy και τις ονόμαζε «πόζες Givenchy», αλλά έχει και μια σύγχρονη αισθητική.

«Τιμή μου που είμαι το κορίτσι σου»

Η Κλερ Γουέιτ Κέλερ (Clare Waight Keller) σχεδίασε τη συλλογή «Winter Of Eden» που διαφημίζει η Αριάνα Γκράντε. Η τραγουδίστρια φωτογραφήθηκε με φλοράλ φόρεμα, με ένα πράσινο blazer και με βραδινά σύνολα.

https://www.instagram.com/p/Bz9WkgZFGtg/

«Τιμή μου που είμαι το κορίτσι σου και φορώ αυτές τις δημιουργίες», έγραψε στον λογαριασμό της στο Instagram η τραγουδίστρια δημοσιεύοντας φωτογραφίες της διαφημιστικής καμπάνιας.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Αριάνα Γκράντε: Γιατί ξέσπασε σε κλάματα στην τελευταία της συναυλία;

Με λεμονόκουπες υποδέχτηκαν σε συναυλία την Αριάνα Γκράντε (ΒΙΝΤΕΟ)

Γιατί η Τζούλια Ρόμπερτς έφαγε… πόρτα από τα βραβεία Emmy;

Σχετικά άρθρα