Πέτρος Κωστόπουλος: Ξέσπασε δημοσίως – Η απάτη με τα εκατομμύρια και τα ενοχλητικά μηνύματα

Ο Πέτρος Κωστόπουλος ξέσπασε on air κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής εκπομπής του αναφορικά με την απάτη με τα εκατομμύρια και τα ενοχλητικά μηνύματα που δέχεται.

«Πού έχουμε φτάσει εμείς με τα social media να μην ελέγχεται απολύτως τίποτα! Στην ουσία, έβγαινε μια διαφήμιση στο Facebook διαρκώς και στο Instagram, ότι εγώ όταν πήγα στους Κου Κου, στο πρωινό του Star, είχα πει ότι έβγαλα 2,3 εκατομμύρια».

Ο πρώην εκδότης και παρουσιαστής θέλησε μέσω της εκπομπή του στο Open να μιλήσει για ένα προσωπικό του θέμα. Συγκεκριμένα αποκάλυψε πως έχει πέσει θύμα απάτης το τελευταίο διάστημα και προσπαθεί να κερδίσει τη δικαστική διαμάχη.

Τα ενοχλητικά μηνύματα

«Στη συνέντευξη δεν ειπώθηκε απολύτως τίποτα! Αυτό δημιουργεί μια κατάσταση απάτης εις βάρος μου. Άρα δείχνει εμένα απατεώνα σε σχέση με άλλους. Πήγα στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και ψάχνουν να τους εντοπίσουν. Το Facebook είναι μια αλητεία, όλος ο πλανήτης το έχει κατηγορήσει».

«Εμένα μου έχει γυρίσει το κρανίο ανάποδα αυτή τη στιγμή! Μου στέλνουν μηνύματα που λένε: Άντε πάλι τα οικονόμησες. Αυτό που δημιουργεί πολλά προβλήματα, ακόμα και δικαστικά. Πρόκειται για χοντρή απάτη».

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή:

https://www.youtube.com/watch?v=4zx3eD6Hks0

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Τι είπε μέσα από την εκπομπή του ο Πέτρος Κωστόπουλος για τον γάμο της Μπαλατσινού;

Ο Πέτρος Κωστόπουλος στο σανίδι! (βίντεο)

Πέτρος Κωστόπουλος: Στα επείγοντα μετά από ατύχημα στο γύρισμα της εκπομπής του

Σχετικά άρθρα