Καλοπερνάει στη Μύκονο η Αλεξάνδρα Αμπρόζιο (ΦΩΤΟΣ)

Η Βραζιλιάνα καλλονή, Αλεσάντρα Αμπρόζιο συνεχίζει να απολαμβάνει τις διακοπές της στην Μύκονο, ενώ ως λάτρης των social media δεν χάνει ευκαιρία να ενημερώνει τους εκατομμύρια followers της για τις καλοκαιρινές της εμπειρίες.

https://www.instagram.com/p/B0Oo2zllTjW/?utm_source=ig_web_copy_link

Σε μία από τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, βλέπουμε την Αλεσάντρα Αμπρόσιο να χαλαρώνει δίπλα στην πισίνα με τις φίλες της στη Μύκονο, σε μια ξαπλώστρα στην οροφή του ξενοδοχείου της, το οποίο διαθέτει ιδιωτική πισίνα και εκπληκτική θέα στη Χώρα της Μυκόνου.

https://www.instagram.com/p/B0V5mMbFeVg/?utm_source=ig_web_copy_link

Τι έγραψε στην ανάρτησή της

«Μύρισε τη θάλασσα και νιώσε τον ουρανό. Άσε την ψυχή σου και το πνεύμα σου να πετάξουν…» έγραψε στη λεζάντα μίας εκ των τελευταίων της αναρτήσεων.

Το υπέροχο νησί των Ανέμων έχει γίνει πόλος έλξης για πολλούς διάσημους από όλο τον κόσμο. Από αυτούς δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα… «άτακτα αγγελάκια» της Victoria’s Secret.

Το πασίγνωστο μοντέλο, Αλεσάντρα Αμπρόζιο έφτασε πρόσφατα στο υπέροχο νησί των Ανέμων για να παρευρεθεί στο γάμο της φίλης της, Άννας Μπεατρίς Μπαρόζ, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα το ελληνικό καλοκαίρι…

https://www.instagram.com/p/B0G-9zoFyBT/?utm_source=ig_web_copy_link

Πηγή: in.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Χορεύει συρτάκι στη Μύκονο η Κένταλ Τζένερ (ΒΙΝΤΕΟ)

Αποθεώνεται στη Μύκονο ο Αντετοκούνμπο από τους φαν του (ΒΙΝΤΕΟ)

Ποια αγγελάκια της Victoria’s Secret «κολάζουν» τη Μύκονο (ΒΙΝΤΕΟ);

Διακοπές στη Μύκονο για τον Ντομινίκ Στρος Καν (BINTEO)

 

 

Σχετικά άρθρα