«Λύγισε» επί σκηνής ο Δημήτρης Σταρόβας μιλώντας για τον φίλο του, Λαυρέντη

Για τον φίλο του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα θέλησε να πει δυο λόγια από σκηνής ο Δημήτρης Σταρόβας και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του. Χθες, Δευτέρα 9/09, λοιπόν, στο θέατρο Πέτρας όσοι παρακολούθησαν την παράσταση «Τοc Τoc» είδαν τον Σταρόβα να «λυγίζει» αποχαιρετώντας τον δημοφιλή και αγαπητό τραγουδοποιό, που «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή από ανακοπή καρδιάς.

Μάλιστα, ο Σταρόβας αποκάλυψε ότι είχαν μιλήσει λίγο πριν το τραγικό συμβάν για να κανονίσουν πότε θα έρθει να δει την παράσταση. Κι εκεί ήταν που «λύγισε», ενώ μαζί με την υπόλοιπη ομάδα τού αφιέρωσαν την παράσταση.

Το βίντεο

Το video από τη στιγμή ανέβασε στο Instagram o Γρηγόρης Αρναούτογλου, γράφοντας:

«Ο Δημήτρης είναι σαν αδερφός μου… έχουμε περάσει και έχουμε ζήσει πολλά πράγματα μαζί, και θα ζήσουμε και αλλά τόσα πρώτα ο Θεός… δεν τον είχα δει ποτέ να κλαίει… και χθες έκλαψε για τον φίλο του τον Λαυρέντη… με έκανες και έκλαψα και εγώ αδερφέ μου… Καλό ταξίδι στον φίλο σου… Καλό ταξίδι, Λαυρέντη».

https://www.instagram.com/p/B2OQyYwjhnU/?utm_source=ig_web_copy_link

Σε δική του ανάρτηση ο Δημήτρης Σταρόβας αποχαιρέτησε τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα με τα εξής συγκινητικά λόγια: «Αγαπημένε μου φίλε…η καρδούλα σου, που έβαζες σε κάθε σου νότα..σε κάθε σου τραγούδι..σε κάθε σου στιγμή, τελικά σε πρόδωσε…Θα σε αγαπώ και θα σε εκτιμώ πάντα.. Καλό σου ταξίδι..»

https://www.instagram.com/p/B2LyfiiIyiY/?utm_source=ig_web_copy_link

Πηγή: peoplegreece.com

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Ο ξαφνικός θάνατος που συγκλόνισε – Η καταγγελία ότι υπήρχαν ελπίδες, τα αντάρτικα τραγούδια και η τελευταία συναυλία που έδωσε 

Πέθανε ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας – Οι τελευταίες του στιγμές

 

Σχετικά άρθρα