«Πονοκέφαλος» στο Παλάτι οι σχέσεις Ουίλιαμ και Χάρι

Και τώρα, έρχεται η στιγμή που τα δυο ζευγάρια, Ουίλιαμ – Κέιτ, Χάρι- Μέγκαν, θα πρέπει να κάνουν τη πρώτη κοινή δημόσια εμφάνισή τους στην εκδήλωση για Remembrance Sunday στις 10 Νοεμβρίου. Το γεγονός έχει προκαλέσει… πονοκέφαλο στο Παλάτι, καθώς η βασίλισσα Ελισάβετ και τα υπόλοιπα μέλη ελπίζουν ότι τα δυο ζευγάρια θα έρθουν μαζί στην εκδήλωση, στην οποία έχει προγραμματιστεί να καταθέσει στεφάνι ο πατέρας τους, Πρίγκιπας Κάρολος.

Τι είναι η Remembrance Day;

Όπως αναφέρει πηγή στη The Sun: «Η Remembrance Day είναι μια σημαντική επέτειος για τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, ειδικά για τον Πρίγκιπα Harry που έχει υπηρετήσει στο Αφγανιστάν.

Υπάρχει μια γενική αίσθηση αισιοδοξίας ότι αυτή η μέρα θα βάλει το θέμα στις σωστές τους διαστάσεις και θα δώσει στα μέλη της οικογένειας την ευκαιρία να αναλογιστούν πια είναι τα σημαντικά θέματα στη ζωή».

Η  βασίλισσα θέλει τα εγγόνια της ενωμένα

Η βασίλισσα θα ήθελε ο William και ο Harry να εμφανιστούν ενωμένοι και να περάσουν το μήνυμα ότι η σχέση τους είναι πάνω από οποιοδήποτε θέμα έχει προκύψει.

Ταξίδι στις ΗΠΑ για Χάρι και Μέγκαν;

Ωστόσο, υπάρχει το ενδεχόμενο τα αδέλφια να συναντηθούν νωρίτερα αν τελικά ταξιδέψουν και οι δυο στην Ιαπωνία για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράγκμπι. Ενώ ο Harry και η Meghan έχουν δηλώσει την πρόθεσή τους να ταξιδέψουν στις Η.Π.Α τον Νοέμβριο με τον γιο τους, για να γιορτάσουν το Thanksgiving με τη μητέρα της δούκισσας.

Έτσι, παραμένει ακόμα άγνωστο αν η τετράδα θα δώσει τελικά το «παρών» στη Remembrance Day με το Παλάτι να αρνείται να επιβεβαιώσει την πληροφορία.

Πηγή: peoplegreece.com

*Με στοιχεία από τη DailyMail

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Μέγκαν Μαρκλ: Η λαμπερή εμφάνιση και τα… κρυφά βλέμματα με τον Χάρι

Ο Χάρι, η Μέγκαν και ο… πόλεμος των Μέσων!

Γιατί ο πρίγκιπας Ουίλιαμ ανησυχεί για τον αδερφό του, Χάρι;

Χωρισμένο στα δυο το βρετανικό παλάτι: Κόντρα Χάρι και Ουίλιαμ!

Σχετικά άρθρα