Ο Ντάνιελ Κρεγκ μίλησε δημόσια για ένα θέμα που μας αφορά όλους

Ο Ντάνιελ Κρεγκ είναι, πλέον, υπήκοος των ΗΠΑ και μάλιστα, ο πρωταγωνιστής ταινιών «Τζέιμς Μποντ» αναφέρθηκε στην υπηκοότητά του στην πρεμιέρα του φιλμ «Knives Out», στο Λος Άντζελες.

Συχνά υπήρξαν εικασίες αναφορικά με την υπηκοότητά του και επιβεβαίωσε τελικά ότι είναι μετανάστης στις ΗΠΑ. «Όλοι στη χώρα είναι μετανάστες», τόνισε ο Βρετανός ηθοποιός.

«Με αυτόν τον τρόπο οικοδομήθηκε η χώρα. Δεν μπορούμε να το ξεχνάμε. Δεν μπορούμε απλά να το απορρίπτουμε… Αλλά είναι δύσκολο και χρειάζεται σκέψη και χρειάζονται ευφυείς άνθρωποι να το σκεφτούν, αντί να χωρίζουν τους ανθρώπους βάσει κομματικών γραμμών αλλά και του θυμού που συσσωρεύεται».

https://www.instagram.com/p/B4939XZnMxG/

«Πρέπει να συζητηθεί και αυτό είναι δύσκολο. Τα καλά πράγματα είναι δύσκολα. Είμαι απίστευτα περήφανος που είμαι μέρος αυτού, που έχω αμερικανικό διαβατήριο και αποκαλώ τον εαυτό μου μετανάστη σε αυτή τη χώρα», συμπλήρωσε.

«Τέλος» από τον Τζέιμς Μποντ;

Να σημειωθεί πως λίγες ημέρες αργότερα, όταν βρέθηκε στην εκπομπή «The Late Show», επιβεβαίωσε ότι η εμφάνισή του στην επερχόμενη ταινία «No Time To Die» θα είναι και η τελευταία του ως Τζέιμς Μποντ.

«Τελειώσατε με τον Μποντ;» ρώτησε ο οικοδεσπότης Στίβεν Κόλμπερτ τον ηθοποιό. «Ναι», απάντησε ο Κρεγκ. «Τελειώσατε με τον Μποντ;», επανέλαβε ο Κόλμπερτ. «Έχει γίνει», δήλωσε ο Κρεγκ.

https://www.instagram.com/p/B47H8-snHO6/

Ο Ντάνιελ Κρεγκ πρωτοεμφανίστηκε στον ρόλο του 007 το 2006 στο «Casino Royale» και μετά και από αυτή τη δήλωση αναμένεται να ξαναρχίσει η συζήτηση για τη διαδοχή του Κρεγκ με τη λίστα των υποψηφίων να μεγαλώνει. Το «No Time to Die» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Απρίλιο του 2020.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Ο σέξι Ντάνιελ Κρεγκ «λιώνει» στο γυμναστήριο μετά το ατύχημα

Ντάνιελ Κρεγκ: Ο Τζέιμς Μποντ τραυματίστηκε!

Ντάνιελ Κρεγκ: O πιο… άσχημος Τζέιμς Μποντ, σύμφωνα με επιστημονική μελέτη!

Ντάνιελ Κρεγκ: Αγόρασε σπίτι στο Μπρούκλιν αξίας 6,75 εκατ. ευρώ.

Σχετικά άρθρα