Κίκε Σετιέν: Το προφίλ του νέου προπονητή της Μπαρτσελόνα – Από τα χωράφια με τις αγελάδες, στο συμβόλαιο εκατομμυρίων

Ο Ενρίκε Σετιέν Σολάρ, γνωστός ως Κίκε Σετιέν, είναι ο τωρινός προπονητής της Μπαρτσελόνα.

Ο Ισπανός πρώην επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, αγωνιζόταν ως κεντρικός μέσος, δημοφιλής με το ψευδώνυμο «El Maestro» και έμεινε γνωστός για τις θητείες του στη Ραθίνγκ Σανταντέρ.

Μάλιστα, ξεκίνησε και τελείωσε την 19ετή επαγγελματική του σταδιοδρομία σε αυτή την ομάδα, όπου είχε σε συνολικά 374 αγώνες στην Πριμέρα Ντιβισιόν 58 γκολ σε 15 σεζόν.

Το συμβόλαιο εκατομμυρίων

Πήρε τη σκυτάλη από τον Ερνέστο Βαλβέρδε, υπογράφοντας συμβόλαιο με ισχύ έως το 2022. Κατά την παρουσίασή του, δήλωσε έτοιμος να ανταποκριθεί στη μεγάλη πρόκληση.

Πάντως, ήδη τα δημοσιογραφικά… πηγαδάκια έχουν προσπαθήσει να μάθουν πόσο θα παίρνει, αν και δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επισήμως, με πολλούς να κάνουν λόγο για πολλά εκατομμύρια.

https://www.youtube.com/watch?v=382yYt4ew_c

Μάλιστα, δημοσίευμα στο republicworld. com, προτάσσει πως υπάρχει μυστικός όρος που δίνει το δικαίωμα στην ομάδα να «σπάσει» το συμβόλαιο.

Φοβερά ενθουσιασμένος

Όπως είπε χαρακτηριστικά, μέχρι χτες περπατούσε σε χωράφια με αγελάδες και τώρα βρίσκεται στη Μπαρτσελόνα. «Θα ήθελα να ευχαριστήσω για την ευκαιρία που μου δόθηκε».

«Ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα δεν πίστευα ότι θα γινόταν αυτό. Θέλω να ευχαριστήσω το κλαμπ. Είμαι ενθουσιασμένος για το πρότζεκτ και την πρόκληση. Ο ενθουσιασμός μου είναι κάτι που πρέπει να μεταφέρω στους παίκτες μου».

«Χθες περπατούσα στην γειτονιά μου περνώντας από χωράφια με αγελάδες και τώρα είμαι στη Βαρκελώνη και παρουσιάζομαι από τη Μπαρτσελόνα όντας ο προπονητής των καλύτερων παικτών στον κόσμο».

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Εμιλιάνο Σάλα: Ο ποδοσφαιριστής που έχασε τη ζωή του στο απόγειο της καριέρας του – Η μοιραία μεταγραφή, τα παιδικά όνειρα και το σκυλί του που τον περιμένει ακόμη…

Ντάρκο Κοβάσεβιτς: Μαφιόζικη επίθεση κατά του πρώην ποδοσφαιριστή – Πώς γλίτωσε από θαύμα

Γκόρντον Ράμσεϊ: Ξεκίνησε ως ποδοσφαιριστής και έγινε κορυφαίος σεφ – Ο αλκοολικός πατέρας, τα αστέρια Μισελέν και η καριέρα στην τηλεόραση

Σχετικά άρθρα