SAG Awards 2020: Κέρδισε ξανά ο Χοακίν Φίνιξ ως «Joker» – Οι νικητές και οι χαμένοι

Το κορεατικό θρίλερ «Parasite» (Παράσιτα) του Μπονγκ Τζουν-χο έγραψε ιστορία στην 26η τελετή απονομής των Screen Actors Guild – SAG Awards (Βραβεία Σωματείου Ηθοποιών) καθώς είναι η πρώτη ξενόγλωσση ταινία που κέρδισε το μεγάλο βραβείο στην κατηγορία Καλύτερη Συνολική Ερμηνεία σε Ταινία.

https://www.instagram.com/p/B7hvbFDhQM4/

Το «The Crown» του Netflix κέρδισε στην κατηγορία Καλύτερη Τηλεοπτική Δραματική Σειρά και το «The Marvelous Mrs. Maisel» στην κατηγορία Καλύτερη Τηλεοπτική Κωμική Σειρά.

https://www.instagram.com/p/B7hwUkHhIDQ/

Πολύ συγκινημένη η Τζένιφερ Άνιστον

Όπως συνέβη και στην τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών, η Ρενέ Ζελβέγκερ έφυγε με το βραβείο Καλύτερου Α’ Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της στο «Judy» και ο Χοακίν Φίνιξ με το βραβείο Καλύτερου Α’ Ανδρικού Ρόλου για το «Joker».

Με τις νίκες τους εξέπληξαν ο Πίτερ Ντίκλατζ, ο οποίος κέρδισε στην κατηγορία Καλύτερη Ανδρική Ερμηνεία σε Δραματική Σειρά (Game of Thrones) και η Τζένιφερ Άνιστον Καλύτερη Γυναικεία Ερμηνεία σε Δραματική Σειρά (The Morning Show).

https://www.instagram.com/p/B7hyFcjBnfN/

Η Φίμπι Γουόλερ – Μπριτζ «Fleabag» και ο Τόνι Σαλούμπ  (The Marvelous Mrs. Maisel) απέσπασαν τα βραβεία Καλύτερης Γυναικείας Ερμηνείας και Καλύτερης Ανδρικής Ερμηνείας σε Κωμική Σειρά.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

H Τζένιφερ Άνιστον φωτογραφίζεται με τον Έλληνα μπαμπά της

Χρυσές Σφαίρες 2020 – Οι νικητές: Σάρωσαν ο «Joker», o Κουέντιν Ταραντίνο και το ιστορικό δράμα του Σαμ Μέντες

Critics’ Choice Awards 2020: Όλες οι celebrities που μάς εντυπωσίασαν

Γκράμι 2020: Άρωμα…σκανδάλου στα βραβεία – Οι καταγγελίες και η απόφαση

Σχετικά άρθρα