Best Friend’s Fear: Ο απόλυτος χαμός με τις φάρσες του Σάββα Πούμπουρα – Η Νάνσυ Παραδεισανού τον χαστούκισε!

Ο Ηλίας Μουλάς, η Νάνσυ Παραδεισανού και ο Λευτέρης Βουγιούκας ήταν τα θύματα του Σάββα Πούμπουρα για την εκπομπή του «Best Friend’s Fear» στον ΑΝΤ1.

Και οι τρεις δεν πέρασαν καλά, με τις φάρσες του γνωστού παρουσιαστή να είναι ελαφρώς τσιμπημένες μα απολαυστικές για πολλούς.

Η φάρσα στη Νάνσυ Παραδεισανού

Η Νάνσυ μαζί με την Άννα Ζηρδέλη πήγαν για να δοκιμάσουν την απόλυτη μέθοδο σύσφιξης. Μα το ιαματικό νερό από τα ηφαιστειακά πετρώματα της Κίνας, το οποίο αποτελεί το βασικό συστατικό της θεραπείας, δεν λειτούργησε ευεργετικά για την Άννα, η οποία έβγαλε εξανθήματα σε όλο το σώμα της.

Η Νάνσυ Παραδεισανού που είχε φτάσει, πλέον, στα όριά της αντάλλαξε και μερικά… γαλλικά με τον «γιατρό». «Ρε άντε γαμ… ρε μαλ… που θα μου πεις εμένα να σκάσω», τού φώναξε. Και τότε μπήκε ο Σάββας Πούμπουρας τον οποίο χαστούκισε!

https://www.youtube.com/watch?v=zP2GDSt3E0c&feature=emb_title

Τον κατάλαβε ο Ηλίας Μουλάς!

Η φάρσα που είχαν στον Ηλία Μουλά, δεν πήγε όπως την περίμεναν, καθώς τους κατάλαβε. Ο ηθοποιός και ο Στέφανος Μουαγκιέ έφτασαν σε μια φαρμακαποθήκη για να παραλάβουν κάποια φάρμακα.

Μα εξαιτίας της κακής συνεννόησής τους με τη γραμματέα της εταιρείας, οδηγήθηκαν στο λάθος δωμάτιο, όπου σύμφωνα με το σενάριο μολύνθηκαν από ραδιενέργεια.

https://www.youtube.com/watch?v=x4N_6nMe7fI

Ο Λευτέρης Βουγιούκας και το… ραντεβού του

Ένα…ραντεβού με δύο όμορφα κορίτσια δεν εξελίχτηκε όπως φανταζόταν ο Λευτέρης Βουγιούκας.

https://www.youtube.com/watch?v=x4z5zQasvHM

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Best Friend’s Fear: Η τρομακτική φάρσα του Σάββα Πούμπουρα στη Βίκυ Σταυροπούλου

Γιατί χάθηκε ο Σάββας Πούμπουρας από τα social media;

Σάββας Πούμπουρας: Η… απίστευτη αντίδρασή του όταν τον ρώτησαν για τη Σπυροπούλου!

Σχετικά άρθρα