Your Face Sounds Familiar: Ευρωβουλευτής, ηθοποιός ή τηλεοπτικός κριτής; Τι απαντά ο Αλέξης Γεωργούλης;

Ο Αλέξης Γεωργούλης παραχώρησε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο περιοδικό «Down Town» και τον δημοσιογράφο Πάνο Ζόγκα.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη θέση του ως ευρωβουλευτής και στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε για την απόφασή του να είναι κριτής στο «Your Face Sounds Familiar» του ΑΝΤ1.

«Παραμένω σταθερός και πρόθυμος να υποστηρίξω τις επιλογές μου και το τι θέλω να κάνω. Σαφώς, διαθέσαμε αρκετές ώρες στο γραφείο για να κάνουμε αποδελτιώσεις των δημοσιευμάτων, να βρούμε για ποιον λόγο με κατηγορούν και τι θα έπρεπε να απαντήσω».

https://www.instagram.com/p/B6ONopcBD3G/

Ξεκαθαρίζει τι είναι σημαντικό για εκείνον

Και συμπλήρωσε: «Κοίταξε να δεις, από την αρχή που έγινα ευρωβουλευτής, κατάλαβα ότι οι επικριτές είναι περισσότεροι από αυτούς που θα σου δώσουν τα εύσημα. Για εμένα είναι σημαντικό να βλέπω τα πάντα με λογική, να μην προτρέχω και να μην απαντώ εν θερμώ».

«Γιατί, όσος… θόρυβος και να γίνει, στο τέλος η λογική σκέψη θα επικρατήσει. Και για εμένα είναι λογικό να είμαι ευρωβουλευτής και ηθοποιός», κατέληξε ο κριτής του τηλεοπτικού σόου λίγες μέρες πριν επιστρέψει στην ελληνική τηλεόραση.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Αλέξης Γεωργούλης: Όλη η αλήθεια για το αν είναι ζευγάρι με νεαρή συνάδερφό του

Δωρεάν ταξίδι στις Βρυξέλλες προσφέρει ο Αλέξης Γεωργούλης!

Θοδωρής Ζαγοράκης: Εκτός ΝΔ ο πρώην ποδοσφαιριστής – Το παρασκήνιο της διαγραφής του

Σχετικά άρθρα