Ποιο είναι το… μυστικό της Μάιλι Σάιρους για τέλειους κοιλιακούς;

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός, Μάιλι Σάιρους έκανε εμφάνιση – έκπληξη στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης.

O Marc Jacobs κάλεσε την ποπ σταρ να βαδίσει στην πασαρέλα, στην επίδειξη της συλλογής του για το Φθινόπωρο 2020, στο κέντρο τεχνών Park Avenue Armory.

Όπως ήταν φυσικό, εκείνη ανταποκρίθηκε με προθυμία και εμφανίστηκε με μαύρο μπραλέτ, μαύρο παντελόνι και παλτό σε σχέδιο ζέβρα.

https://www.instagram.com/p/B8fMekXJx_k/

Ποια είναι η γυμναστική που προτιμά;

Και όλοι πρόσεξαν ότι διατηρεί το σφιχτό κορμί της και τους τέλειους κοιλιακούς της την ώρα που περπατούσε και φαινόντουσαν. Εξάλλου, είναι κάτι που και η ίδια δεν κρύβει αφού έχει… δουλέψει πολύ για να τους αποκτήσει.

Ο personal trainer της μάλιστα, και γνωστός δάσκαλος για pilates, Μάρι Γουίνσορ, αποκάλυψε πως η προπόνησή της είναι πολύ σκληρή. «Όταν γυμναζόμαστε, δεν κάνουμε μερικές απλές κινήσεις».

https://www.instagram.com/p/B8hWbm_pzjD/

Αυτό που πρέπει να μάθεις δεν είναι μόνο να δυναμώσεις την κοιλιά αλλά και να την τραβάς προς τα μέσα ώστε να τη νιώθεις όσο πιο κοντά στην πλάτη γίνεται, σύμφωνα με δηλώσεις του στη Daily Mail.

Πόσο συχνά προπονείται;

«Οι 40 επαναλήψεις για κοιλιακούς δεν θα κάνουν τίποτα. Αυτό σημαίνει προπόνηση για 8 μήνες συνεχόμενα, κάθε ημέρα. Και είναι κάτι που κάναμε και εμείς όταν ξεκινήσαμε».

https://www.instagram.com/p/B3Xfy7KpfBy/

Η Μάιλι Σάιρους δεν κάνει τη μαλακή εκδοχή με pilates αλλά την πολύ πιο έντονη. «Αν θες να δεις αλλαγή στο σώμα σου άμεσα, πρέπει να δουλέψεις για αυτό».

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Πώς η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς παραμένει σε τόσο άψογη φόρμα; Τα lifestyle tips που… μοιράζεται

Miley Cyrus: Η περιπέτεια υγείας και ο νέος σύντροφος

Τι κάνει για να διατηρήσει τη σιλουέτα της η Σάλμα Χάγιεκ; Μπορείς και εσύ!

Ποια παρηγορεί τον Liam Hemsworth μετά τον χωρισμό του με τη Miley Cyrus;

Σχετικά άρθρα