Οι celebrities #μένουνσπίτι. Οι ιδέες που μπορείς να πάρεις για να περάσεις τον χρόνο σου ευχάριστα!

Ο κορωνοϊός έχει εξαπλωθεί σε εκατοντάδες χώρες και για αυτό σε καραντίνα στο σπίτι είναι οι celebrities, Έλληνες και ξένοι, με αποτέλεσμα να πρέπει να γίνουν ευρηματικοί ώστε να περάσει ο χρόνος τους.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) έχει κηρύξει πανδημία και τα μέτρα των κυβερνήσεων ανά χώρα ποικίλλουν, αλλά ο βασικός, αυστηρός κανόνας είναι πως όλοι μένουν στο σπίτι με τις μετακινήσεις να είναι οι απολύτως αναγκαίες, όπως η εργασία και οι αγορές σε σούπερ μάρκετ και φαρμακεία.

Και τι κάνουν τελικά στο σπίτι;

Αυτές οι αποφάσεις με σκοπό τόσο την πρόληψη όσο και την αντιμετώπιση του ιού, έχουν οδηγήσει τους ανθρώπους να γίνονται δημιουργικοί και να σκέφτονται νέες δραστηριότητες ή ασχολίες ώστε να μην βαριούνται και να μην πλήττουν, όταν αυτό που κάνουν- κυρίως- είναι να βρίσκονται εντός σπιτιού.

Παίζουν χαρτιά, μαγειρεύουν, κάνουν γυμναστική, δοκιμάζουν τις ικανότητές τους σε παιχνίδια Δημοτικού όπως το «Όνομα – Ζώο – Πράγμα», παίζουν με τα παιδιά τους, κάνουν χιουμοριστικά βίντεο, καλούν ελάχιστους φίλους στο σπίτι, ασχολούνται με τα κατοικίδιά τους περισσότερο, αποδέχονται challenges στο Instagram, ακούν μουσική, διαβάζουν και.. δουλεύουν.

Έλεν ντε Τζένερις, Τομ Χανκς και Κένταλ Τζένερ είναι μόνο μερικοί από τους celebrities που προσπαθούν να αξιοποιήσουν όσο το δυνατόν καλύτερα τον χρόνο τους.

https://www.instagram.com/p/B95NNkmDZSO/

https://www.instagram.com/p/B90ToZPBL-7/

https://www.instagram.com/p/B94nEweJL1S/

https://www.instagram.com/p/B92X8mjh159/

https://www.instagram.com/p/B91qJFqpWVR/

https://www.instagram.com/p/B944E0LDkPd/

https://www.instagram.com/p/B97C2loFq2c/

https://www.instagram.com/p/B916OYvnibN/

https://www.instagram.com/p/B9wnueqAD8T/

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Έλληνες και ξένοι celebrities προσέχουν λόγω κορωνοϊού! Οι συμβουλές που δίνουν.

Οι celebrities στη «μάχη» κατά του κορωνοϊού! Ποιοι είναι θετικοί στον ιό;

Μπορείτε να δείτε όλες τις χρήσιμες πληροφορίες για τον κορωνοϊό, πατώντας εδώ.

 

Σχετικά άρθρα