Μαγιό. 8 προτάσεις για εσένα από τις πιο εντυπωσιακές celebrities!

Μπορεί ο Ιούνιος να… άργησε να φέρει το καλοκαίρι μιας και στην αρχή υπήρχε έντονη κακοκαιρία αλλά τελικά ο καιρός έφτιαξε και δεκάδες celebrities το εκμεταλλεύτηκαν για να κάνουν την πρώτη τους βουτιά στη θάλασσα ή την πισίνα.

Τόσο Ελληνίδες όσο και ξένες διάσημες προσωπικότητες έφτιαξαν τη βαλίτσα τους για 2 -3 ημέρες και πήγαν σε όμορφα μέρη για να απολαύσουν τον καυτό ήλιο και τη δροσερή θάλασσα. Και εμείς επιλέξαμε μερικές από τις πιο εντυπωσιακές celebrities όπως είναι η Κάιλι Τζένερ, η Τζένιφερ Λόπεζ, η Χριστίνα Μπόμπα και η Δούκισσα Νομικού.

Τι φόρεσαν οι celebrities;

Για παράδειγμα, τόσο η Κάιλι όσο και η Τζέι Λο επέλεξαν το σπίτι τους αφού και οι δύο έχουν μια φανταστική πισίνα, ενώ η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη, Χριστίνα, έκανε μια μίνι απόδραση μαζί του στις Κυκλάδες. Επίσης, στις παρακάτω φωτογραφίες είναι και η Κατερίνα Καινούργιου, η Ντορεττα Παπαδημητριου, η Μαίρη Συνατσάκη και η Κωνσταντίνα Σπουροπούλου.

Και όπως είναι φυσικό, πέρα από τα καλλίγραμμα κορμιά, ξεχώρισαν οι στιλιστικές τους επιλογές αφού οι μισές επέλεξαν ολόσωμο μαγιό, τάση που θα φορεθεί πολύ, και οι υπόλοιπες μονόχρωμο ή με έντονο μοτίβο μπικίνι:

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

4+1 celebrities που έκλεισαν τα 50 και δεν τους φαίνεται! Πώς διατηρούνται τόσο νέες;

Όταν οι celebrities μας έδειξαν τους εντυπωσιακούς κήπους στα σπίτια τους! 5 ιδέες και για τον δικό σου!

Γέμισε το Instagram… λουλούδια! Πώς πέρασαν οι celebrities την Πρωτομαγιά;

Σχετικά άρθρα