Μαντήλι στα μαλλιά. Πώς πρέπει να το δέσω σωστά;

Ένα όμορφο μαντήλι στα μαλλιά δημιουργεί ένα εξαιρετικά ωραίο και καλοκαιρινό λουκ. Εξάλλου, μπορείς να το φορέσεις με πολλούς τρόπους έτσι ώστε κάθε μέρα να φαίνεσαι διαφορετική και ταυτόχρονα πολύ ελκυστική.

Μάλιστα, το κάθε χτένισμα σου δίνει τη δυνατότητα να «παίξεις» με τον τρόπο με τον οποίο θα το φορέσεις ενώ είναι συνετό να έχεις παραπάνω από ένα μαντήλια ώστε να αλλάζεις και να μην φοράς κάθε ημέρα το ίδιο. Επιπλέον, δεν σημαίνει πως ταιριάζει το μαντήλι που έχεις με όλα σου τα ρούχα.

Και να θυμάσαι πως τα αξεσουάρ μαλλιών κοσμούν και μεταμορφώνουν πλήρως ένα χτένισμα. Δένοντας λοιπόν, ένα μαντήλι στα μαλλιά μπορείς να δημιουργήσεις εκπληκτικά χτενίσματα για όλες τις περιστάσεις, ακόμα και για την παραλία.

Τέλος, το μαντήλι στο κεφάλι είναι ένα αξεσουάρ μαλλιών που μπορεί επίσης να σε βοηθήσει να δημιουργήσεις ένα υπέροχο χτένισμα όταν τα μαλλιά δεν στρώνουν ή είναι λαδωμένα και δεν προλαβαίνεις να τα λούσεις. Απλά δέσε το με όποιον από τους παρακάτω τρόπους θες και εντυπωσίασε με το αποτέλεσμα:

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Ανταύγειες στα μαλλιά; Βρες ποιες σου ταιριάζουν ανάλογα με το χρώμα σου!

Μήπως να τολμήσεις μια αλλαγή στα μαλλιά σου; Το νέο trend με ’90s διάθεση που θα θες να κάνεις!

Σχετικά άρθρα