Τα 50 είναι τα νέα 30; Αυτές οι 3 celebrities το αποδεικνύουν, χαρίζοντας μας τα μυστικά ομορφιάς τους

Ποιος είπε ότι όταν γερνάς δεν συνεχίζεις να είσαι ωραία; Σίγουρα όχι αυτές οι τρεις celebrities, αφού μας αποδεικνύουν ότι τα 50 είναι τα νέα 30.

Και κάποιος θα σκεφτεί, “ναι αλλά οι celebrities, έχουν παραπάνω χρήματα και βοήθεια, από ό,τι οι υπόλοιποι κοινοί θνητοί”.

Οι ίδιες όμως το διαψεύδουν και μοιράζονται απλόχερα μαζί μας τη σοφία τους για τη αντιγήρανση.

Πιο συγκεκριμένα, η Σίντι Κρόφορντ, η Χάλι Μπέρι και η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ, έχουν περάσει τα 50 και ακτινοβολούν από ομορφιά, τονίζοντας μας, πως “δεν χρειάζεται να φοβάσε το γήρας, αλλά να το προλαβαίνεις και να το αγαπάς”.

Σίντι Κρόφορτν

Παρόλο που λατρεύεται από τους οπαδούς της στο Instagram, η 55 χρονη Σίντι Κρόφορντ, λέει ότι το να είσαι στη δημοσιότητα για τόσα πολλά χρόνια σε κουράζει, προσπαθείς συνεχώς να είσαι αψεγάδιαστη, αλλά δεν είναι εφικτό γιατί μεγαλώνεις.

«Δεν χρειάζομαι όλοι στο Instagram να επισημαίνουν ότι δεν μοιάζω με όταν ήμουν 20 ετών. Το ξέρω», δήλωσε στη συνέντευξη της.

«Ό,τι και να κάνω δεν πρόκειται να γίνω ούτε 20, ούτε 30. Θέλω απλώς να φαίνομαι υπέροχη στα 50 μου. Με την άσκηση, την υγιεινή διατροφή και την περιποίηση του δέρματος μου, ήρθε και η αύξηση της αυτοπεποίθησης μου.

“Πλέον, νιώθω μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση με το δέρμα μου, από ότι στα 20 μου”. «Υπάρχει πίεση στις γυναίκες να κάνουν το αβάσιμο, που δεν είναι ηλικία. Αλλά πρόκειται για υπέροχη εμφάνιση όσο ηλικίας είστε, ανεξάρτητα από τον αριθμό. Η μητέρα των δύο έχει ανοίξει για τα στελέχη που η μητρότητα έχει βάλει στο σώμα της. «Ξέρω πώς είναι να χάσω βάρος μωρού», είπε σε προηγούμενη συνέντευξη. «Είναι μια τεράστια αλλαγή για το σώμα σας. Δεν θέλετε καν να κοιτάξετε στον καθρέφτη αφού έχετε ένα μωρό »

Είναι δύσκολο να το πιστέψετε, αλλά η Σίντι έχει επίσης ημέρες με χαμηλή αυτοεκτίμησή όπως και οι υπόλοιποι.

«Έχω ημέρες που νιώθω παχιά, που νιώθω άσχημη, που απλά δεν νιώθω καλά με τον εαυτό μου. Δεν θέλω να είμαι όμορφη όλη την ώρα. Ο ευκολότερος τρόπος για να γερνάει μια celebrity που είναι συνεχώς στο προσκήνιο, είναι να το “αποδεχτεί” ».

«Εστιάζω στην αποδοχή του αναπόφευκτου μέρους της γήρανσης, ενώ προσπαθώ να αισθάνομαι καλά, να είμαι ευγνώμων για την καλή υγεία μου και να απολαύσω τα 50».

«Όταν φτάσω στα 70 ή στα 80 μου, πιθανότατα θα κοιτάξω πίσω και θα ρωτήσω τον εαυτό μου, για ποιο λόγο ήμουν τόσο σκληρή με την ομορφιά μου. Νομίζω ότι αν η προσέγγιση μου ήταν λιγότερο σκληρή για τον εαυτό μου, τότε ίσως να τον ακολουθήσει και ο κόσμος και κάπως να τους βοηθήσω».

Χάλι Μπέρι

«Αυτό που έχει δουλέψει καλύτερα για εμένα, είναι η περιποίηση της επιδερμίδας μου και πιστέψτε με ήταν έτσι από τότε που ήμουν 14», είπε.

«Πάντα καθαρίζω, τονώνω και ενυδατώνω την επιδερμίδα μου, δύο φορές την ημέρα, κάθε μέρα. Νομίζω ότι είναι το πιο σημαντικό για τη διασφάλιση μιας ομοιόμορφης επιδερμίδας. Φοράω αντηλιακή προστασία όλο το χρόνο – ακόμα και στα μέσα του χειμώνα – και την αδειάζω για να βεβαιωθώ ότι είμαι προστατευμένη », είπε.

Μπορεί η 54 χρονη να μην λύγισε στις πιέσεις του Χόλυγουντ για κάποιες πλαστικές προκειμένου να μείνει στον χώρο, όμως δήλωσε πως:

«Δεν θα πω ψέματα πως δεν μου πέρασε από το μυαλό, όμως απλά συνέχισα να υπενθυμίζω στον εαυτό μου ότι η ομορφιά είναι όπως έχει και όπως γεννήθηκες και δεν αφορά κανέναν.

«Η γήρανση είναι μια φυσική κατάσταση που θα συμβεί σε όλους μας. Θέλω απλώς να μοιάζω πάντα με τον εαυτό μου, ακόμα κι αν αυτή είναι η γηραιότερη έκδοση του εαυτού μου. Νομίζω ότι όταν κάνεις πάρα πολλές αισθητικές επεμβάσεις, γίνεσαι κάποιος άλλος κατά κάποιο τρόπο ».

Ένα ακόμη μυστικό της βραβευμένης με Όσκαρ ηθοποιού, είναι η γυμναστική, αφού τα τελευταία χρόνια με τον σύντροφο της, ανεβάζουν συνέχεια βιντεάκια στον λογαριασμό της στο instagram, με ασκήσεις για ένα πιο υγιές και καλλίγραμο σώμα.

Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ

Η ηθοποιός, η οποία έγινε πιο δημοφιλής στο ευρύ κοινό μετά το τέλος της καριέρας της ως μοντέλο στα 30 της, μίλησε για το πόσο σημαντικό πιστεύει ότι είναι ένας ενεργός τρόπος ζωής και ότι κάθε μέγεθος μπορεί να είναι όμορφο.

«Δεν έχει σημασία πόσα κιλά είσαι, αλλά να παραμένεις υγιής και να βάζεις την άσκηση στη ζωή σου.  «Δεν νιώθω ότι πρέπει να είμαι κοκαλιάρα, αλλά νιώθω την ανάγκη να είμαι αθλητική και υγιής»

Μερικά από τα μυστικά της επιτυχημένης ηθοποιού, είναι το περπάτημα, όπου την βοήθησε να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης της, η διατροφή με φρούτα και λαχανικά και το περισσότερο νερό, σε σχέση με το αλκοόλ.

Ακόμα προσέχει να μην τρώει το βράδυ: πατατάκια, ψωμιά, μακαρόνια, γλυκά, τυριά, αλλαντικά κλπ. Προτιμάει να τρώει ψάρι, ρύζι, λαχανικά και σούπες.

Διαβάστε σχετικά άρθρα

4+1 celebrities που έκλεισαν τα 50 και δεν τους φαίνεται! Πώς διατηρούνται τόσο νέες;

7+1 celebrities που δέχθηκαν bullying για το σώμα τους μα δεν «λύγισαν»!

Τι έκαναν το Πάσχα οι celebrities; Οι ευχές από το… σπίτι!

 

Σχετικά άρθρα