7+1 celebrities που δέχθηκαν bullying για το σώμα τους μα δεν «λύγισαν»!

Μπορεί εμείς να εξιδανικεύουμε τις celebrities και τις influencers με τάσεις…. ζήλιας, αλλά για εκείνες δεν είναι για όλα τα προβλήματά τους, έτοιμες και οι λύσεις.

Ζουν με το… σύννεφο της τελειότητας και με τη σκέψη ότι όπου και αν πάνε, θα υπάρχει μια κάμερα, ένας παπαράτσι, μια δημοσιογράφος με ερωτήσεις που φέρνουν τον άλλο σε δύσκολη θέση. Αυτές οι celebrities λοιπόν, δέχτηκαν και συνεχίζουν να δέχονται επίθεση για το σώμα τους αλλά δεν το βάζουν κάτω με τίποτα!

Αν και στην αρχή δεν ήξεραν πως να το χειριστούν, εν τέλει τα κατάφεραν

Σελίνα Γκόμεζ, Τάιρα Μπανκς, Ντέμι Λοβάτο, Ριάνα, Lady Gaga, Κέλι Κλάρκσον, Ντρου Μπάριμορ και Αντέλ είναι οι σταρ από το Χόλιγουντ που έχουν λάβει πολύ αρνητικά σχόλια. Και αν και στην αρχή δεν ήξεραν πως να το χειριστούν, εν τέλει τα κατάφεραν.

«Φιλήστε μου τον κ@@ο», ήταν η συμβολική φράση που χρησιμοποίησε για να απαντήσει η Τάιρα Μπανκς σε όσους ασχολήθηκαν με το σώμα της και το πώς δείχνει στις δημόσιες εμφανίσεις της. Πάντως, είναι πολύ δύσκολο να βιώνεις όλη αυτή την επίθεση όταν είσαι και στην εφηβεία, όπως ήταν η Σελίνα Γκόμεζ και η Ντέμι Λοβάτο

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν και ας παραδειγματιστεί η κάθε γυναίκα ώστε να αγαπήσει τον εαυτό της, αν όχι στο έπακρο, όσο το δυνατόν περισσότερο μπορεί:

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Μαγιό. 8 προτάσεις για εσένα από τις πιο εντυπωσιακές celebrities! 

Όταν οι celebrities μας έδειξαν τους εντυπωσιακούς κήπους στα σπίτια τους! 5 ιδέες και για τον δικό σου!

Oι celebrities λατρεύουν το TikTok! Τα καλύτερα και πιο αστεία βίντεο…

Σχετικά άρθρα