Τριαντάφυλλος Χαζτηνικολάου: Οι χρυσοί δίσκοι από τα 19 του, οι συνεργασίες με τα μεγάλα ονόματα, οι αναποδιές στην καριέρα του, το Survivor και το χρηματικό ποσό των 143.000 ευρώ

Φωτιά πήραν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με την χθεσινή αποχώρηση του Τριαντάφυλλου από το Survivor

Χθες το βράδυ ο πιο πολυσυζητημένος και αμφιλεγόμενος παίχτης του Survivor 4, αποχώρησε. Φυσικά μιλάμε για τον Τριαντάφυλλο Χαζτηνικολάου, ή αλλιώς Ντάφυ, όπως τον φώναζαν οι συμπαίχτες του μέσα στο παιχνίδι.

Ο ίδιος όμως δεν είναι η πρώτη φορά που βρέθηκε στον “ντάκο”, αφού έχει εξολοθρεύσει 11 άλλους αντιπάλους του.

Όπως δήλωναν οι συμπαίχτες του στην κάμερα, ο εκρηκτικός χαρακτήρας του Ντάφυ και η καλά δουλεμένη στρατηγική του, κατάφερνε πολλές φορές να τους φτάσει στα όρια τους. Η λύτρωση όμως ήρθε επιτέλους για τον βαθιά ενοχλημένο Γιώργο Ασημακόπουλο, αφού την ώρα της αποχώρησης, φώναξε «Παναγία μου, έγινε το θαύμα»!

Ο εκρηκτικός χαρακτήρας όμως του Τριαντάφυλλου, δεν ήταν όμως ο μοναδικός λόγος για να μπει στο μάτι των αντιπάλων του, καθώς και των τηλεθεατών, αφού πολλές φορές και οι δύο πλευρές απορούσαν, πως γίνεται να απολαμβάνει έπαθλα, εφόσον πολύ συχνά δεν αγωνίζεται λόγω των τραυματισμών του.

Με ποιο χρηματικό ποσό γυρνάει πίσω στην Ελλάδα ο Τριαντάφυλλος;

Ο Τριαντάφυλλος, φημολογείται πως είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του φετινού Survivor, αφού το συμβόλαιο του με την παραγωγή ήταν 6.000 ευρώ την εβδομάδα, ενώ με την παράταση που πήρε το παιχνίδι για τον Ιούλιο, πήρε έξτρα μπόνους άλλες 5.000 ευρώ.

Με γρήγορους υπολογισμούς λοιπόν, το ποσό με το οποίο φαίνεται να γυρίζει ο Ντάφυ στην Ελλάδα, είναι περίπου 143.000 ευρώ. Τι και εάν δεν κέρδισε το παιχνίδι, αφού βγήκε και με το παραπάνω κερδισμένος.

Ο ίδιος δήλωσε στον Γιώργο Λιανό την ώρα της αποχώρησης του, ανάμεσα στον Σάκη, την Μαριαλένα και την Καρολίνα.

«Το ήξερα… Σας το είπα; Πάω σπίτι… Στο παιδί μου» αναφώνησε ο τραγουδιστής.

«Δεν σου κρύβω Γιώργο, ότι είμαι χαρούμενος. Φεύγω με ψηλά το κεφάλι, αξίζει να μείνουν οι αθλητές. Είμαι πολύ χαρούμενος που έφτασα ως εδώ. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο που με στήριξε και με κράτησε στο παιχνίδι έξι μήνες μακριά από την οικογένειά μου. Να μπω στο αεροπλάνο και να δω τον γιο μου και τη γυναίκα μου. Νιώθω πολύ χαρούμενος και περήφανος. Τιμή μου, που ήμουν δίπλα σε αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο που λέγεται Σάκης Κατσούλης. Στο κορίτσι, τη Μαριαλένα, θα πάω στη μαμά της και θα φάω το παστίτσιο της μαμάς της.

Θέλω να πω 1000 ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο. Να τους αγκαλιάσω και να τους φιλήσω όλους. Νιώθω λυτρωμένος, πάω στο παιδί μου».

Ποια είναι όμως η πορεία του Τριαντάφυλλου μέσα στα χρόνια;

Ο Τριαντάφυλλος Χατζηνικολάου, γεννήθηκε στις 20 Ιουνίου του 1977 (43 ετών) στην πρωτεύουσα των Δωδεκανήσων την Ρόδο.

Όλα ξεκίνησαν, όταν ο Τριαντάφυλλος ήταν 8 χρονών, τότε ήταν που για πρώτη φορά ξεκίνησε τα μαθήματα πιάνου, πράγμα που τον οδήγησε στην μεγάλη του αγάπη το τραγούδι. 10 Χρόνια αργότερα και όντας 18, πραγματοποιεί τις πρώτες του εμφανίσεις σε μουσική σκηνή της Ρόδου, όπου δεν αργεί να ξεχωρίσει. Τότε είναι που τον ξεχωρίζει ο συνθέτης και στιχουργός Θοδωρής Μακρίδης, ο οποίος γρήγορα τον παροτρύνει να φύγει για την μεγάλη πόλη την Αθήνα. Έχοντας φτάσει πλέον 19, ο Τριαντάφυλλος, μπαίνει στην δισκογραφία, ενώ πλέον ζει στην Αθήνα.

Το 1997 και σε ηλικία 20 χρονών, κυκλοφόρησε τον πρώτο του προσωπικό δίσκο με τίτλο «Βλέπω Κάτι Όνειρα», ο οποίος ξεπέρασε σε πωλήσεις τα 48.000 αντίτυπα και έγινε χρυσός. Ένα χρόνο αργότερα, το 1998, ο Τριαντάφυλλος κυκλοφορεί το δεύτερο προσωπικό του άλμπουμ, με τίτλο «Γράμματα και αφιερώσεις», που αμέσως ξεχωρίζει και γίνεται σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα πλατινένιο. Το 1999 κυκλοφορεί το τρίτο του άλμπουμ, «Η αγάπη δεν περνάει», που επίσης γίνεται κι αυτό χρυσό. Το 2001 κυκλοφορεί το «Αφήστε μήνυμα», στο οποίο ξεχώρισε το ομώνυμο τραγούδι, ενώ τον επόμενο χρόνο κυκλοφόρησε τη δισκογραφική δουλειά «Για Μένα Είσαι Εσύ».


Το 2003, ξεκινάει η καλλιτεχνική του πτώση, αφού χάνεται από τις μεγάλες πίστες. Συνεχίζει, όμως, μέχρι σήμερα να τραγουδάει σε μικρότερα μαγαζιά. Όταν επέστρεψε στην επικαιρότητα κατήγγειλε ότι παλιοί του συνεργάτες του γύρισαν την πλάτη στα δύσκολα, ονομάζοντας τη Νατάσα Θεοδωρίδου και τον Αντώνη Ρέμο. Ακόμη, αποκάλυψε ότι η δισκογραφική εταιρεία του τότε τον συμβούλευε να υιοθετήσει το στυλ που είχε τα πρώτα χρόνια της καριέρας του, κάτι που δεν τον έβρισκε σύμφωνο.

Γνωστές συνεργασίες του τραγουδιστή, ήταν με ονόματα όπως: Νατάσα Θεοδωρίδου, Αντώνη Ρέμο, Βασίλης Καρράς, Λευτέρης Πανταζής, Καίτη Γαρμπή, Λάμπης Λιβεριάτος, Διονύσης Σχοινάς, Ειρήνη Μερκούρη και Αντώνης Βαρδής.

Ο Τριαντάφυλλος μέχρι στιγμής έχει στο ενεργητικό του 10 ολοκληρωμένα άλμπουμ, εκ των οποίων τα τέσσερα έγιναν πλατινένια και χρυσά.

Ο Τριαντάφυλλος, είναι παντρεμένος με την Δήμητρα Σιαμπάνη από το 2014. Η ίδια είναι γιατρός και το 2016, έφεραν στον κόσμος τον γιό τους Νικόλα.

Πηγές

https://el.wikipedia.org/wiki/Τριαντάφυλλος_(τραγουδιστής)

Σχετικά άρθρα