Πώς καταλαβαίνεις ότι δεν σε έχει ξεπεράσει;

Ένας χωρισμός είναι από τις δυσκολότερες καταστάσεις και πολλές φορές όσος καιρός και να περάσει τα συναισθήματα παραμένουν ζωντανά και αναρωτιέσαι αν το ίδιο νιώθει και εκείνος. Για να το καταλάβεις αυτό υπάρχουν σημάδια ότι δεν σε έχει ξεπεράσει ακόμα. Οι γυναίκες τείνουμε να κατακλυζόμαστε με τα συναισθήματά μας και προσπαθούμε να βρούμε τρόπους τα δείξουμε και στο αντικείμενο των σκεψεών μας.

Οι άνδρες πάλι λόγω εγωισμού τους προσπαθούν να τα κρύψουν όσο περισσότερο μπορούν. Ωστόσο, όταν συνεχίζουν να υπάρχουν συναισθήματα μεταξύ σας, υπάρχουν και κάποιες κινήσεις με τις οποίες θα μπορέσεις να καταλάβεις πως σε θέλει.

1. Βρίσκει δικαιολογίες να επικοινωνεί μαζί σου

Αυτό μπορεί να είναι ένα μήνυμα όπως «θα έρθεις τελικά να πάρεις τα πράγματα;» ενώ το έχετε ήδη κανονίσει αυτό μεταξύ σας. Από την άλλη μπορεί να σου στείλει να σε ρωτήσει για κάτι που λέει πως τον ενδιαφέρει αλλά πριν του ήταν αδιάφορο και υπάρχουν και άλλοι τρόποι που μπορεί να το μάθει. Τα άσχετα και ανούσια μηνύματα και οι κλήσεις είναι για να επιβεβαιώσουν ότι δεν σε έχει ξεπεράσει.

2. Πέφτεις συνεχώς επάνω του

Οι συναντήσεις που φαίνονται τυχαίες δεν είναι και τόσο τελικά. Το αντίθετο γνωρίζει που συχνάζεις και προσπαθεί να πέσει επάνω σου. Αν δεν θέλεις να τον δεις δεν θα αλλάξεις τις συνήθειές σου αλλά μην επιδιώκεις να γνωστοποιείς και κάθε σημείο που βρίσκεσαι.

3. Θα προσπαθεί να παρατείνει τις συναντήσεις σας

Μετά την «τυχαία» συνάντηση σειρά έχει η διάρκεια της. Να είσαι σίγουρη πως θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο να παρατείνει την στιγμή που είναι μαζί σου. Θα βρίσκει συνεχώς δικαιολογίες για να συνεχίσει την κουβέντα μεταξύ σας και να είσαι έτοιμη για πολλές επαναλήψεις όσων λέτε.

4. Ποστάρει βαθυστόχατες δημοσιεύσεις

Αφού τα social είναι καθημερινή συνήθεια και τρόπος έκφρασης θα τα χρησιμοποιήσει για να σου δείξει εμμέσως πλην σαφώς πως σε θέλει πίσω. Τραγούδια, στιχάκια, ποιηματάκια θα κατακλύσουν τα προφίλ του. Ειδικά, αν δεν συνήθιζε να ανεβάζει τέτοια θα πρέπει να καταλάβεις πως απευθύνονται σε εσένα.

5. Ανεβάζει το τραγούδι σας

Το ακούει συνεχώς και φυσικά το ανεβάζει. Όλα τα ζευγάρια έχουν ένα τραγούδι που τα χαρακτηρίζει και αυτό θα είναι το σημάδι που θα σου δείξει πως δεν σε έχει ξεπεράσει.

6. Συνεχίζει να βλέπει τους φίλους σου

Κατά την διάρκεια της σχέσης δημιουργείται ένας κοινός κύκλος γνωστών που σίγουρα θα περιλαμβάνει και δικούς σου φίλους. Αν τώρα ξεκινήσει και επιδιώκει να τους συναντά συχνότερα ή να βγαίνει μαζί τους τότε μάλλον προσπαθεί να μάθει νέα σου και να σε συναντήσει.

7. Τους ρωτάει για σένα

Φυσικά και θα τους ρωτάει για σένα και θα θέλει να μαθαίνει τις κινήσεις σου. Είναι παρελκόμενο των προσπαθειών να βλέπει τους φίλους σου.

8. Θυμάται τις ωραίες σας στιγμές

Και όχι μόνο τις θυμάται αλλά μιλάει και για αυτές. Παραδείγματος χάρη, όταν τον συναντάς μπορεί να γυρίζει τις συζητήσεις σας σε πράγματα που κάνατε μαζί ή σε συνήθειές σας.

9. Δεν κάνει καινούρια σχέση

Μπορεί να έχει περάσει καιρός από τον χωρισμό σας και εσύ να έχεις ήδη βρει τρόπους να προχωρήσεις. Αυτός όμως δεν το κάνει και μάλιστα δεν ψάχνει καν τρόπο για να κάνει καινούρια σχέση. Τότε δεν σε έχει ξεπεράσει.

10. Η νέα του κοπέλα είναι ίδια με εσένα

Τελικά κάνει το βήμα και βρίσκει νέα κοπέλα αλλά είναι ίδια με εσένα. Αυτό από την μία γίνεται γιατί δεν θέλει να δείξει πως είναι ευάλωτος και από την άλλη γιατί εσύ είσαι ο τύπος του. Σίγουρα δεν θα το βλέπεις μόνο εσύ αυτό αυτό αλλά θα το επισημαίνουν και όλοι οι υπόλοιποι.

Αν όλα τα παραπάνω σημάδια σου χτυπούν κάποιο καμπανάκι τότε μάλλον ο πρώην σου δεν σε έχει ξεπεράσει. Είναι δύσκολο να το παραδεχθεί καθώς πολλές φορές κυριαρχεί ο ανδρικός εγωισμός. Μπορείς όμως εσύ εφόσον νιώθεις το ίδιο να κάνεις μία κίνηση και να ξεκαθαρίσεις την κατάσταση. Αυτό είναι ικανό να βοηθήσει και τους δυο σας και γιατί όχι να σας δώσει και μία δεύτερη ευκαιρία δημιουργώντας μία σχέση σε πιο γερές βάσεις.

Σχετικά άρθρα