Τα προϊόντα που πρέπει να έχεις μαζί σου στο νεσεσέρ για ένα αξέχαστο τριήμερο

Το καλοκαίρι έχει ξεκινήσει αλλά οι επίσημες διακοπές αργούν ακόμα, παρόλα αυτά τα Σαββατοκύριακα είναι ιδανικά για μικρές εκδρομές σε κοντινούς προορισμούς εκτός πόλης. Πέρα από ένα μαγιό, την πετσέτα θαλάσσης και τα αγαπημένα μας πέδιλα που θα μας κάνουν να νιώσουμε άνετα στις απογευματινές μας βόλτες στα σοκάκια ενός νησιού, το νεσεσέρ είναι το πλέον σημαντικό τις μέρες εκείνες. Για αυτό πρέπει να φροντίσουμε να επιλέξουμε τα απολύτως απαραίτητα για να έχουμε μαζί μας σε ένα mini ταξιδάκι.

1. Αντηλιακή προσώπου

Το Νο1 προϊόν που δεν πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ μας, χειμώνα-καλοκαίρι. Ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες που ο ήλιος είναι αρκετά επιθετικός πρέπει να προστατευόσαστε συνεχώς.

2. Άρωμα 

Το άρωμα είναι αυτό που θα μας δώσει μια φρεσκάδα αλλά και αναμνήσεις στις βόλτες μας δίπλα στη θάλασσα.\

3. Ενυδατική προσώπου & body lotion 

Μετά από το μπάνιο μας είναι το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε στο πρόσωπο και στο σώμα μας για να έχει πάντα την πλήρη ενυδάτωση.

4. After sun 

Η φροντίδα της επιδερμίδας μετά την ηλιοθεραπεία παίζει εξίσου σημαντικό ρόλο με την προστασία της κάτω από τον ήλιο. Όταν το δέρμα εκτίθεται στην ηλιακή ακτινοβολία, αναμφίβολα χάνει νερό και αφυδατώνεται.

5. Αδιάβροχη μάσκαρα

Το καλοκαίρι είναι καλό να αποφεύγουμε το βαρύ make up στο πρόσωπο μας. Η επιλογή μιας αδιάβροχης μασκαράς είναι η καλύτερη λύση.

6. Αποσμητικό 

Ένα αποσμητικό μακράς διαρκείας είναι η καλύτερη επιλογή για να νιώθουμε άνετες και με φρεσκάδα όλη την ώρα.

Αλπίδου Ευαγγελία

Instagram: @evangelie_alp

Σχετικά άρθρα