Νονά από την Ρόδο κατηγορείται για την σεξουαλική κακοποίηση των 5χρονων διδύμων βαφτιστηριών της

Μια νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών ήρθε στο φως της δημοσιότητας από την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου καθώς 5χρονα δίδυμα αδέλφια φέρεται να κακοποιούνταν από την νονά τους. Το περιστατικό κατάλαβε η δασκάλα των παιδιών μετά από πράγματα που ειπώθηκαν από τα παιδιά σε εκείνη.

Τα δύο παιδιά σε καταθέσεις που έδωσαν παρουσία παιδοψυχολόγου ισχυρίστηκαν μεταξύ άλλων ότι η νονά τα υποχρέωνε να βλέπουν πορνό. Συμπλήρωσαν δε, ότι ασελγούσε εις βάρος τους και έβαλε ένα μολύβι στο αιδοίο του ενός παιδιού, ότι τοποθετούσε καυτές πέτρες στα απόκρυφα τους στην παραλία και άλλες σοκαριστικές λεπτομέρειες.

Δικογραφία για απόπειρα βιασμού

Με την υπόθεση ασχολείται η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, η οποία σχημάτισε άμεσα δικογραφία για απόπειρα βιασμού και αποπλάνηση των παιδιών. Η 55χρονη νονά τους κλήθηκε σε εξηγήσεις, ενώ κατασχέθηκε το κινητό της τηλέφωνο το οποίο θα ελεγχθεί από την Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.

Ωστόσο, πηγές αναφέρουν πως από την ιατροδικαστική εξέταση που έγινε στα παιδιά δεν προέκυψαν ευρήματα που να υποδηλώνουν σεξουαλική κακοποίηση.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα dimokratiki.gr η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου αφαίρεσε προσωρινά την επιμέλεια δύο δίδυμων αδελφών ηλικίας 5 ετών από τους γονείς τους και απαγορεύει την συναναστροφή τους με την 55χρονη Βουλγάρα νονά τους. Επιμέλεια των παιδιών δόθηκε σε συγγενή τους.

Σχετικά άρθρα