Η βασίλισσα της pop Madonna καλεί τους 19 εκατομμύρια ακολούθους της με την φωτογράφια του Έλληνα διασώστη να στείλουν αγάπη σε Τουρκία και Συρία

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο μία εικόνα, που αποτελεί προϊόν ψηφιακής επεξεργασίας. Η εικόνα απεικονίζει Έλληνα διασώστη αγκαλιά με παιδί από την Τουρκία, που καθώς φαίνεται έχει διασωθεί από το φονικό σεισμό της περασμένης εβδομάδας. H σύνθεση της εικόνας είναι φανταστική, αποτυπώνει όμως την προσφορά της ελληνικής ομάδας στα χαλάσματα της Τουρκίας και τις συνεχείς τους προσπάθειες για απεγκλωβισμό των ανθρώπων κάτω από τα ερείπια.

Η φωτογραφία έγινε viral τις τελευταίες ημέρες και αναπαράχθηκε στα social media με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κόσμου για τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία και Συρία.

Η μεγάλη βασίλισσα της pop, η Μαντόνα, ανέβασε την ίδια φωτογραφία στο λογαριασμό της στο instagram. Σχολίασε πως ενώ γιορτάζουμε τον Άγιο Βαλεντίνο θα έπρεπε να στείλουμε λίγη από την αγάπη μας στους ανθρώπους που μέσα σε μία νύχτα βρέθηκαν στο δρόμο, περνώντας έτσι ένα μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης στους εκατομμύρια ακολούθους της.

Την φωτογραφία συνόδευε η εξής λεζάντα: «Όλοι μιλούν για αγάπη την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου! Ας στείλουμε όλη μας την αγάπη και την θεραπευτική μας ενέργεια στην Τουρκία και στην Συρία που υπέστησαν μεγάλες απώλειες και καταστροφές στον τεράστιο αυτό σεισμό. Τουλάχιστον 33.181 άνθρωποι έχουν χάσει την ζωή τους. Τόσοι πολλοί έχουν χάσει σπίτια και δουλειές, για να μην αναφέρουμε αγαπημένα πρόσωπα. Ολόκληρες πόλεις έχουν διαγραφεί. Σου ματώνει η καρδιά».

Δείτε την ανάρτηση:

Στο τέλος της ανάρτησής της υπέδειξε σύνδεσμο όπου οι ακόλουθοί της μπορούν να κάνουν μία δωρεά, ώστε να βοηθήσουν τους συνανθρώπους μας που επλήγησαν από τον σεισμό. Σημειώνεται εδώ πως η διάσημη pop star απαριθμεί 19 εκατομμύρια ακόλουθους στο instagram, οπότε και η ανάρτησή της συγκέντρωσε πάνω από 1 εκατομμύριο likes αλλά και χιλιάδες σχόλια συμπαράστασης!

Σχετικά άρθρα