Μαίρη Παναγάκου: Αυτοκτόνησε ο γιος της αγαπημένης μαγείρισας μετά από μπούλινγκ συγχωριανών του

Η αγαπημένη μαγείρισσα Μαρία Παναγάκου, έγινε γνωστή τα τελευταία χρόνια μέσα από τους τηλεοπτικούς δέκτες και τις εκπομπές στις οποίες μαγείρευε. Τα τελευταία χρόνια ωστόσο είχε επιλέξει να ζει με τον γιο της στην περιοχή της Μάνης, όπου και διατηρούσαν και ασχολούνταν με το δικό τους εστιατόριο.


Η είδηση του θανάτου του γιου της, ο οποίος έδωσε ο ίδιος τέλος στην ζωή του συγκλόνισαν την γνωστή μαγείρισσα. Η ίδια μέσα από δημοσιεύσεις που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook είπε πως μία πρόσφατη δικαστική διαμάχη ανάμεσα στον γιο της και σε συγχωριανούς τους, ήταν η αιτία ο γιος της να φύγει από την ζωή. Φαίνεται πως ο άτυχος 42χρονος δεν μπόρεσε να διαχειριστεί την δικαστική απόφαση και για αυτό αποφάσισε να βάλει τέλος στην ζωή του.


Η εν λόγω δικαστική διαμάχη σύμφωνα με την μητέρα του 42χρονου Αντώνη αφορούσε υπόθεση κλοπής ρεύματος από εκκλησάκι της περιοχής. Όπως λέει η κυρία Παναγάκου ο γιος της αθωώθηκε πρωτόδικα, ενώ μετά από ψευδή στοιχεία που παρουσιάστηκαν καταδικάστηκε την δεύτερη φορά, σε δίκη που έγινε στις 9/2/2023.

Πληροφορίες από τον Λακωνικό Τύπο λένε πως ο 42χρονος αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι, ανώ αμέσως μεταφέρθηκε ζωντανός στο Νοσοκομείο της Σπάρτης το απόγευμα της Δευτέρας 13/2. Εκεί οι γιατροί παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που έκαναν δεν μπόρεσαν να τον κρατήσουν στην ζωή, με αποτέλεσμα να καταλήξει νωρίς το απόγευμα.

Σύμφωνα με την πρωινή εκπομπή του AΝΤ1 “Το πρωινό”, η κυρία Παναγάκου μεταφέρθηκε στο νοσοκομέιο λίγες ώρες πριν γίνει η κηδεία του γιου της, όπου και διέμεινε για λίγες ώρες, εξαιτίας της άσχημης κατάστασης στην οποία βρισκόταν, αντιμετωπίζοντας παράλληλα και υψηλή πίεση.

Μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 σχολίασε τις επιστολές που τις άφησε ο γιος της και έχουν αποδέκτες άτομα που φέρεται να εμπλέκονται σύμφωνα με την ίδια στην ψυχολογική κατάπτωση του γιου της. Η ίδια από την πρώτη στιγμή μίλησε για ομάδα ατόμων η οποία είχε οδηγήσει στα άκρα τον αδικοχαμένο Αντώνη. Είπε χαρακτηριστικά πως ο γιος της βίωνε μπούλινγκ, κάτι το οποίο δεν άντεξε και έδωσε τέλος στην ζωή του.

Η τελευταία προφητική ανάρτηση του Αντώνη

Στην τελευταία του ανάρτηση στο facebook έγραψε χαρακτηριστικά πως “7 χρόνια γεμάτα πόλεμο, μίσος, έχθρα, κακία και μηνύσεις. Άντεξα γιατί εσείς όλοι που τα κάνατε και τα προκαλέσατε αυτά ε΄σιτε απλά για να γελάω μαζί σας!!”, δείχνοντας την απογοήτευσή του για όσα βίωνε τόσα χρόνια.

Δείτε την ανάρτησή του:

Σχετικά άρθρα