Τα πιο εμπνευσμένα day to night μακιγιάζ για να διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα

Το μακιγιάζ είναι πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας κάθε γυναίκας και αλλάζει ανάλογα με την ώρα, την περίσταση ακόμα και το ντύσιμο που θα επιλέξουμε. Κάθε επιδερμίδα είναι διαφορετική και αυτό αυτόματα σημαίνει πως δεν θα μας ταιριάζουν όλα, οσο και αν το επιθυμούμε. Ωστόσο δεν είναι δύσκολο να διαλέξουμε το μακιγιάζ που μας κολακεύει και αναδεικνύει τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου μας.

Σαν βάση θα χρησιμοποιήσουμε make up και πούδρα και σίγουρα ρουζ που μπορούμε να βρούμε σε διάφορες αποχρώσεις. Από κει και πέρα θα δούμε μαζί πώς μπορούμε να φωτίσουμε τα μάτια αλλά και τα χείλη κάνοντας τελείως διαφορετικά look κάθε φορά. Όλα τα look που σας προτείνουμε μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι και το βράδυ ανάλογα πάντα με τις προτιμήσεις σας.

Έντονο φούξια κραγιόν

Επιλέγοντας ένα έντονο χρώμα κραγιόν δίνετε έξτρα λάμψη και φωτίζετε το πρόσωπό σας. Σε αυτόν τον συνδυασμό αρκεί να χρησιμοποιήσετε eyeliner ή απλώς να βάλετε λίγη μάσκαρα για ένα πιο έντονο βλέμμα.

Μακιγιάζ σε γήινα χρώματα

Το μακιγιάζ σε γήινα χρώματα το προτείνουμε για τις μελαχρινές της παρέας καθώς θα αναδείξει τα χαρακτηριστικά σας χωρίς ταυτόχρονα να σας μεγαλώνει.

Έντονη σκιά γύρω από τα μάτια

Έτσι επιλέγετε να τονίσετε τα μάτια σας βάζοντας περιμετρικά μία έντονη σκιά και φυσικά μάσκαρα. Τα υπόλοιπα είναι σχεδόν περιττά, αφού το βάψιμο των ματιών σας και μόνο, ειδικά από την στιγμή που είναι έντονο πρόκειται να τραβήξει όλα τα βλέμματα επάνω σας.

Βαφτείτε χωρίς να βαφτείτε

Επιλέξτε ένα πολύ απαλό βάψιμο που θα αναδείξει και θα τονίσει την φυσική σας ομορφιά. Μία απαλή σε απόχρωση σκιά και λίγο ρουζ είναθι αρκετά για να σας κάνουν να λάμπετε. Επιλέξτε μαζί ένα lip gloss διάφανο ή πολύ απαλό ροζ.

Ό, τι από τα παραπάνω και να επιλέξετε μην χρησιμοποιήσετε τεράστιες ποσότητες με αποτέλεσμα να χαλάσετε το μοναδικό αποτέλεσμα. Το μυστικό δεν είναι να ξοδέψουμε μεγάλη ποσότητα, αλλά να την ξοδέψουμε σωστά. Μην χάνετε χρόνο πάρτε τα πινέλα σας και δημιουργήστε το look που σας ταιριάζει καλύτερα!

Σχετικά άρθρα