Aπαρηγόρητος ο Κέβιν Κόστνερ, χωρίζει μετά από 18 χρόνια-Η πρώην του δεν θα πάρει τίποτα από τα πολυτελή σπίτια και τις καταθέσεις

Ο Κέβιν Κόστνερ (Kevin Costner) και η Κριστίν Μπαουμγκάρτνερ (Christine Baumgartner) ανακοίνωσαν ότι χωρίζουν μετά από 18 χρόνια γάμου.

Σύμφωνα με το ΤMΖ η σύζυγος του ηθοποιού, η Christine Baumgartner,σχεδιάστρια και πρώην μοντέλο, η οποία παντρεύτηκε με τον Costner το 2004, υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον βραβευμένο με Όσκαρ και Emmy ηθοποιό τη Δευτέρα. Επικαλούμενη «ασυμβίβαστες διαφορές» ζήτησε από κοινού την επιμέλεια των τριών παιδιών τους, Cayden, 15, Hayes, 14, και Grace, 12.

Αγκαλιά με 2 γυναίκες και φορώντας την βέρα του

Όπως αναφέρει η Dailymail, ο ηθοποιός λίγες ώρες πριν την ανακοίνωση του διαζυγίου επισκέφθηκε μαζί με τους ηθοποιούς και το συνεργείο της νέας ταινίας που ετοιμάζει, ένα εστιατόριο στο Λας Βέγκας. Η ιδιοκτήτρια και σεφ Laura Migliorini ανάρτησε φωτογραφίες στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram που δείχνουν τον διάσημο ηθοποιό να φορά τη βέρα του.

Το διαζύγιο έρχεται έξι μήνες αφότου του είπε να εγκαταλείψει το Yellowstone επειδή το πολυάσχολο πρόγραμμα γυρισμάτων του επηρέαζε την οικογένειά τους.

Ο Κόστνερ, 68 ετών, έχει αναλάβει ένα νέο έργο γουέστερν που πρόκειται να σκηνοθετήσει, να κάνει την παραγωγή και να πρωταγωνιστήσει και έχει ένα μαμούθ πρόγραμμα γυρισμάτων 220 ημερών. Και υπάρχουν φήμες ότι μπορεί να πρωταγωνιστήσει στην έκτη σεζόν της επιτυχημένης σειράς Yellowstone.
Η Baumgartner φέρεται να έδωσε τελεσίγραφο στον Costner τον Οκτώβριο να εγκαταλείψει το δημοφιλές νεο-γουέστερν σόου, Yellowstone, επειδή θα έκανε γυρίσματα στη Μοντάνα για μήνες κάθε φορά και μακριά από την οικογένειά τους που ζει στο Λος Άντζελες.

«Είναι πραγματικά μια τρύπα στην οικογενειακή τους ζωή», είπε μια φίλη της στο Radar.

Ο Κέβιν Κόστνερ, όμως, συνεχίζει να ακολουθεί έναν πολυάσχολο τρόπο ζωής καθώς ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της πρώτης από τις τέσσερις δόσεις για το νέο του γουέστερν Horizon: An American Saga τον Νοέμβριο προτού ξεκινήσει ξανά τα γυρίσματα την επόμενη άνοιξη.

Λυπημένος ο ηθοποιός για το χωρισμό

«Με μεγάλη λύπη, συνέβησαν περιστάσεις πέρα από τον έλεγχό του, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα ο κ. Κόστνερ να πρέπει να συμμετάσχει σε μια διαδικασία λύσης του γάμου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ηθοποιού. «Ζητάμε να γίνει σεβαστή η ιδιωτική ζωή του ίδιου, της Κριστίν και των παιδιών τους, καθώς περνούν αυτή τη δύσκολη στιγμή», πρόσθεσε.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Σεπτέμβριο του 2004 στο ράντσο του ηθοποιού στο Άσπεν και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά. Ο σταρ του Χόλιγουντ έχει άλλα τέσσερα παιδιά, τρία από τον πρώτο γάμο του με την Σίντι Σίλβα(Cindy Silva) ο οποίος έληξε το 1994 και έναν γιο από το ειδύλλιό του με την Μπρίτζετ Ρούνεϊ(Bridget Rooney).

Η αίτηση διαζυγίου της Baumgartner έρχεται αφότου ο Costner αποκάλυψε ότι η πανδημία του κορωνοϊού ενίσχυσε τον γάμο τους. Το ζευγάρι βρισκόταν σε καραντίνα μαζί με τα παιδιά τους στο σπίτι τους στο Λος Άντζελες όταν όλα έκλεισαν.

«Η συνεργασία μας έχει έρθει πραγματικά στο επίκεντρο σχετικά με το τι κάνουμε ο ένας για τον άλλον και πώς αντιμετωπίζουμε την οικογένειά μας», είπε στο People τον Ιούνιο του 2020.

Πώς ξεκίνησε ο μεγάλος έρωτας

Ο Κόστνερ γνώρισε την Μπάουμγκάρτνερ το 1996 ενώ έκανε πρόβες για τον ρόλο του στο Tin Cup.

Ήταν στο παρελθόν παντρεμένος με τη Σίντι Σίλβα, από την οποία χώρισε το 1994 και έχουν τρία παιδιά – την Άννι, 39, τη Λίλι, 36 και τον Τζο, 35 ετών.

Ο Κόστνερ ξεκίνησε για πρώτη φορά να βγαίνει με την Μπάουμγκάρτνερ το 1998, ενώ την είχε γνωρίσει γύρω στο 1996, κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας Tin Cup.

Ο σταρ του Bodyguard είπε ότι τη στιγμή που την πρωτογνώρισε, δεν ήταν έτοιμος να ερωτευτεί ξανά.

Χώρισαν για λίγο το 2003 επειδή δεν ήταν σίγουρος αν ήθελε να κάνει παιδιά, αλλά γρήγορα συνήλθαν και παντρεύτηκαν στο ράντσο του Costner’s Aspen του Κολοράντο το 2004.
Ο Κόστνερ θυμήθηκε τον χωρισμό και είπε: “Είπε, “Θα σε περιμένω, αλλά όχι πολύ. Όταν συνέλθεις, έλα πίσω σε εμένα”. Και το έκανα ».

Το ζευγάρι υποδέχτηκε τον γιο τους Cayden τον Μάιο του 2007, τον Hayes τον Φεβρουάριο του 2009 και την κόρη τους Grace το 2010.
Έχει επίσης έναν γιο, τον Liam Costner, με την Bridget Rooney, με την οποία έβγαινε μετά τον χωρισμό του με τη Silva.

Παιδιά ή καριέρα;

Ο Κόστνερ έκλεισε την κινηματογραφική του καριέρα για ένα μικρό διάστημα μετά τη γέννηση των παιδιών τους. «Δεν έκανα ταινία για τέσσερα χρόνια κατά τη διάρκεια και μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού μου», είπε στην Daily Express το 2016.

«Με απασχολεί λιγότερο η επιτυχία στην οθόνη από το να είμαι εδώ για τα επόμενα 20 χρόνια για να τους φροντίζω».

Η Μπάουμγκάρτνερ υποστήριξε την πολυάσχολη καριέρα του συζύγου της στην υποκριτική και φωτογραφήθηκαν πολλές φορές μαζί στα κόκκινα χαλιά. Ήταν εκεί για την υποψηφιότητά του για εξαιρετική ερμηνεία στο Yellowstone στα Screen Actors Guild Awards τον Φεβρουάριο του 2022.

Το ζευγάρι φωτογραφήθηκε μαζί στα 94α ετήσια βραβεία Όσκαρ τον Μάρτιο του 2022 και ο Κόστνερ μοιράστηκε μια φωτογραφία της συζύγου του και έγραψε στο Twitter: «Πόσο όμορφο είναι το ραντεβού μου;»

Και η τελευταία φορά που τους είδαν μαζί δημόσια ήταν σε φιλανθρωπικό γκαλά στο Λος Άντζελες στις 5 Απριλίου 2022. Υποτίθεται ότι θα παρευρίσκονταν στις Χρυσές Σφαίρες τον Ιανουάριο του 2023, όταν ο Κόστνερ κέρδισε το άγαλμα του καλύτερου ηθοποιού για τον ρόλο του ως Τζον Ντάτον στο Yellowstone, αλλά δεν μπόρεσαν να φύγουν λόγω πλημμύρας.

Αφού η Baumgartner υπέβαλε αίτηση διαζυγίου νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, μια δήλωση του εκπροσώπου του Costner έγραφε: «Με μεγάλη λύπη συνέβησαν περιστάσεις πέρα από τον έλεγχό του που είχαν ως αποτέλεσμα ο κ. Costner να πρέπει να συμμετάσχει σε μια αγωγή λύσης γάμου. «Ζητάμε να γίνει σεβαστή η ιδιωτική ζωή του, της Christine και των παιδιών τους καθώς περνούν αυτή τη δύσκολη στιγμή».

Η σύζυγος δεν θα πάρει διατροφή

Η σύζυγός του, 49 ετών, δεν θα υποβάλει αίτηση για διατροφή, εφόσον υπάρχει μεταξύ τους προγαμιαίο συμβόλαιο που ξεκαθαρίζει πως σε περίπτωση διαζυγίου, δεν δικαιούται διατροφή. Αυτή την φορά ήταν πιο προσεχτικός και φρόντισε να εξασφαλίσει τον ευατό του, σε περίπτωση που χώριζε. Μετά από τον προηγούμενο χωρισμό του είχε αναγκαστεί να καταβάλει το αστρονομικό ποσό των 8ο εκατομμυρίων δολαρίων. Σύμφωνα με πληροφορίες η περιουσία του αγγίζει τα 250 εκατομμύρια δολάρια!

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Με πληροφορίες από την daily mail

Σχετικά άρθρα