Στην Ελλάδα η Νία Βαρντάλος και η Γκλεν Kλόουζ με αφορμή το συνέδριο ψυχικής υγείας: Πώς είναι σήμερα η 76χρονη σταρ του Χόλιγουντ;

Oι αγαπημένες σταρ του Χόλιγουντ, Γκλεν Κλόουζ και Νία Βαρντάλος βρέθηκαν στη χώρα μας.

Οι δύο ηθοποιοί ταξίδεψαν στην Ελλάδα για να παρεβρεθούν στο Συνέδριο για την Ψυχική Υγεία του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος «SNF Nostos Conference», στο οποίο συμμετείχε και ο Μπαράκ Ομπάμα.

Η 76χρονη σταρ του Χόλιγουντ Γκλεν Κλόουζ και η ελληνικής καταγωγής σταρ των ταινιών «Γάμος αλά Ελληνικά», Νία Βαρντάλος, έφτασαν στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος το απόγευμα της Πέμπτης (22/6).

Μάλιστα, η Γκλεν Κλόουζ λίγο πριν προσγειωθεί στην Ελλάδα έκανε μια ανάρτηση από το αεροπλάνο στην οποία τονίζει ότι έχει άγχος για την παρουσία της, αλλά και ότι είναι μεγάλη τιμή να μιλάει στο συνέδριο του ΙΣΝ, του μεγαλύτερου φιλανθρωπικού οργανισμού στον κόσμο που εστιάζει στην ψυχική υγεία.

“Είναι μεγάλη μου τιμή που μου ζητήθηκε να μιλήσω στο συνέδριο του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος στην Αθήνα. Είναι ο μεγαλύτερος φιλανθρωπικός οργανισμός στον κόσμο και εστιάζει έντονα στην Ψυχική Υγεία. Είμαι πολύ νευρικός, αλλά πάντα φανταστείτε ότι η Jessie και ο Calen είναι στο πλευρό μου όταν μιλούν για να φέρουμε ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ. Και έχω μια εξαιρετική δύναμη υποστηρικτών μαθητών στις Λέσχες Γυμνασίου που ηγούνται από συνομήλικους σε όλη τη χώρα. Με συγκινούν, με ταπεινώνουν και με εμπνέουν. Μπράβο τους.”, έγραψε.

Πώς είναι σήμερα η 76χρονη ηθοποιός

Η σταρ του Χόλιγουντ γερνάει φυσικά και έχει αφήσει μάλιστα λευκά τα μαλλιά της, ενώ στις αναρτήσεις της στα social media δείχνει χαρούμενη και λαμπερή, γεγονός που μάλλον σημαίνει πως η 76χρονη σταρ της μεγάλης οθόνης είναι στα καλύτερά της.

Η Γκλεν Γλόουζ με την κόρη της

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση:

Σχετικά άρθρα