Tι έκαναν οι διάσημοι του Χόλιγουντ την εβδομάδα που μας πέρασε: Η σπάνια εμφάνιση του Τομ Κρουζ, ο χορός του Jay-Z-Πού είδαμε το Mπραντ Πιτ και την Aντζελίνα Τζολί

Πάμε να δούμε τι έκαναν οι διάσημοι του Χόλιγουντ την περασμένη εβδομάδα! ΠοΎ βρέθηκαν και τι ετοιμάζουν για τις ετοιμάζουν για τις επόμενες ημέρες

Ο Μπραντ Πιτ στα γυρίσματα της νέας του ταινίας «Apex»: «Περνάω την καλύτερη στιγμή της ζωής μου»

Ο Μπραντ Πιτ φορώντας την στολή τού πιλότου γοήτευσε τους θαυμαστές του καθώς βρέθηκε το Σαββατοκύριακο στην πίστα του Σίλβερστοουν για τις ανάγκες της νέας του ταινίας με τίτλο «Apex». «Είμαι λίγο ζαλισμένος αυτή τη στιγμή», παραδέχτηκε ο βραβευμένος ηθοποιός μετά τη βόλτα του στη διάσημη πίστα λίγο πριν από την έναρξη του βρετανικού γκραν πρι της Φόρμουλα 1.

Την σκηνοθεσία τής πολλά υποσχόμενης παραγωγής της Apple Studios υπογράφει ο Τζόζεφ Κοσίνσκι με τον Τζέρι Μπρουκχάιμερ, Μπραντ Πιτ και Λιούις Χάμιλτον, μεταξύ άλλων, ν΄ αναλαμβάνουν την παραγωγή.

«Είναι υπέροχο που βρίσκομαι εδώ. Διασκεδάζω τόσο πολύ, περνάω την καλύτερη στιγμή της ζωής μου», δήλωσε ο σταρ στον παρουσιαστή του Sky Sports και πρώην οδηγό της F1 Μάρτιν Μπραντλ για την εμπειρία που είχε μαζί με τον συμπρωταγωνιστή του Ντάμσον Ίντρις. Επίσης αποκάλυψε ότι ο αγαπημένος ηθοποιός Χαβιέρ Μπαρδέμ θα πρωταγωνιστεί στην ταινία στον ρόλο ενός ιδιοκτήτη ομάδας F1 μαζί με τον Τομπάιας Μένζις και την υποψήφια για Όσκαρ Κέρι Κόντον.

Όσο για τον ρόλο του, ο Πιτ ανέφερε ότι θα υποδυθεί έναν πρώην οδηγό και πολλά υποσχόμενο ταλέντο της δεκαετίας του ΄90 τον Σόνι Χέιζ ο οποίος μετά από «ένα τρομακτικό ατύχημα» που είχε τα παράτησε όλα και εξαφανίστηκε. Σύμφωνα με την εφημερίδα The Independent, ο φίλος του (Χ. Μπαρδέμ) τον πείθει να επιστρέψει στην ενεργό δράση για να βοηθήσει τον Τζόσουα Πιρς, έναν ανερχόμενο οδηγό που τον υποδύεται ο Ντάμσον Ίντρις.

Η Αντζελίνα Τζολί θα αξιοποιήσει το ακίνητο των Andy Warhol και Jean-Michel

Το ακίνητο στο Μανχάταν όπου ζούσαν και εργάζονταν ο Andy Warhol και ο Jean-Michel Basquiat θα αναλάβει η ηθοποιός Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie).

Η συμφωνία για το ακίνητο, που βρίσκεται στην οδό Great Jones 57, επιβεβαιώθηκε από τους διευθυντές του κτηματομεσιτικού γραφείου Meridian Capital Group. Η Τζολί θα νοικιάσει το χώρο για το τελευταίο της δημιουργικό εγχείρημα, το «Atelier Jolie», για οκτώ χρόνια.

Πρόκειται για ένα τριώροφο κτίριο, το εξωτερικό του οποίου είναι διακοσμημένο με έργα δρόμου, τα οποία η ηθοποιός θα διατηρήσει, ως φόρο τιμής στον Basquiat, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του ως το ήμισυ του ντουέτο τέχνης γκράφιτι SAMO.

Ο Basquiat νοίκιασε τον χώρο του δεύτερου ορόφου από τον Warhol λίγο μετά την πρώτη τους συνάντηση. Ο Warhol αγόρασε το κτίριο το 1970.

Πριν από την αγορά του Warhol, το ακίνητο είχε ήδη μια πλούσια ιστορία. Κατασκευάστηκε τη δεκαετία του 1860, αγοράστηκε από τον Paolo Antonio Vaccarelli -γνωστός και ως γκάνγκστερ Paul Kelly- ο οποίος άνοιξε το Brighton Athletic Club εκεί το 1904. Το κτίριο χρησιμοποιήθηκε στη συνέχεια ως επιχείρηση μεταλλουργικών έργων και κατασκευής κουζινών μέχρι το 1970. Πιο πρόσφατα, το ακίνητο φιλοξενούσε το ιαπωνικό εστιατόριο Bohemian.

Το «Atelier Jolie», σύμφωνα με το «Artnews» θα χρησιμεύσει ως εργαστήριο για ράφτες και τεχνίτες που υποεκπροσωπούνται σε όλο τον κόσμο. Όσοι συμμετέχουν θα μπορούν να εργαστούν και να παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους εκεί. Η Τζολί σχεδιάζει να ανοίξει τη νέα της επιχείρηση «το συντομότερο δυνατό».

Ο Jay Z χόρεψε με τη μητέρα του στη συναυλία της Beyoncé στο Τορόντο

Το Τορόντο υποδέχθηκε την Beyoncé το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Η 32 φορές βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια εντυπωσίασε τους Καναδούς στη συναυλία στο Rogers Centre, στο Τορόντο στο πλαίσιο της περιοδείας της Renaissance Tour.

Την τραγουδίστρια συνόδευσε ο σύζυγό της, Jay Z, ο οποίος, όπως φαίνεται σε βίντεο που αναρτήθηκε στο Instagram χόρευε όλο το βράδυ με τη μητέρα του, Γκλόρια Κάρτερ. Μητέρα και γιος χαλάρωσαν και χόρευαν «Electric Slide» όταν συνειδητοποίησαν ότι το κινητό τηλέφωνο ενός θαυμαστή ήταν κολλημένο πάνω τους.

«Μου αρέσει που ο Jay ήταν σε όλη αυτή την περιοδεία. Υποστηρικτικός» σχολίασε θαυμαστής, αναγνωρίζοντας ότι ο ράπερ, δισκογραφικός παραγωγός και ιδρυτής της εταιρείας ψυχαγωγίας, Roc Nation γυρίζει τον κόσμο με τη σύζυγό του που κυριαρχεί στη σκηνή.

H Beyonce συνεχίζει την παγκόσμια περιοδεία της στη Φιλαδέλφεια την Τετάρτη. Η περιοδεία για την προώθηση του έβδομου άλμπουμ της Renaissance ολοκληρώνεται στις 27 Σεπτεμβρίου στη Νέα Ορλεάνη.

Σπάνια δημόσια εμφάνιση του Τομ Κρουζ με τον γιο του Κόνορ στη Νέα Υόρκη

Ο Τομ Κρουζ (Τom Cruise) και ο γιος του Κόνορ πραγματοποίησαν μια σπάνια κοινή εμφάνιση στη Νέα Υόρκη. Ο χολιγουντιανός σταρ και ο 28χρονος γιος του, τον οποίο υιοθέτησε με την πρώην σύζυγό του Νικόλ Κίντμαν (Nicole Kidman) εμφανίστηκαν μαζί σε εκδήλωση, ντυμένοι casual, για την προώθηση της ταινίας «Mission: Impossible – Dead Reckoning». Σύμφωνα με το ΕΤ μαζί τους ήταν και η αδελφή του ηθοποιού Λι Αν Μαπόθερ (Lee Mapother).

Σημειώνεται ότι ο Τομ και ο Κόνορ έχουν κάνει πολύ λίγες κοινές εμφανίσεις στο παρελθόν, συμπεριλαμβανομένου ενός αγώνα των Los Angeles Dodgers το 2021 στο Σαν Φρανσίσκο. Ο γιος του ηθοποιού φαίνεται να ζει μια ήσυχη ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας στη Φλόριντα. Απολαμβάνει το ψάρεμα και το γκολφ ενώ αποφεύγει να δημοσιεύει φωτογραφίες των διάσημων γονιών του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Τομ Κρουζ και η πρώην σύζυγός του κατά την διάρκεια του γάμου τους υιοθέτησαν το 1992 και την Ιζαμπέλα η οποία πρόσφατα μετακόμισε στο Λονδίνο.

Ο Όζι Όσμπορν ακυρώνει την εμφάνισή του στο Power Trip Festival

Ο Όζι Όσμπορν(Ozzy Osbourne) σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανακοίνωσε ότι δεν θα εμφανιστεί στο «Power Trip Festival» όπως ήταν προγραμματισμένο για τις 7 Οκτωβρίου μαζί με τους AC/DC. Σύμφωνα με το Variety το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στην έδρα του διάσημου Coachella στο Indio της Καλιφόρνια, στις 6, 7 και 8 Οκτωβρίου. Φέτος αναμένεται να εμφανιστούν στην σκηνή του οι Metallica, Guns N’ Roses, AC/DC, Tool και Iron Maiden.

«Όσο επώδυνο κι αν είναι, έπρεπε να πάρω την απόφαση να ακυρώσω την εμφάνιση μου από το «Power Trip» τον Οκτώβριο», έγραψε ο θρύλος της ροκ σε ανάρτησή του στην σελίδα του στο Instagram. «To αρχικό μου σχέδιο ήταν να επιστρέψω στη σκηνή το καλοκαίρι του 2024, όμως όταν μου προτάθηκε να παίξω στο φεστιβάλ αυτό, προχώρησα με αισιοδοξία. Δυστυχώς, το σώμα μου, μου λέει ότι δεν είμαι ακόμα έτοιμος και είμαι πολύ υπερήφανος για να μη φέρω εις πέρας ολόκληρο το πρώτο σόου που κάνω μετά από σχεδόν πέντε χρόνια», πρόσθεσε.

«Το συγκρότημα που θα με αντικαταστήσει στο «Power Trip» θα ανακοινωθεί σύντομα. Είναι προσωπικοί μου φίλοι και μπορώ να σας υποσχεθώ ότι δεν θα απογοητευτείτε. Πάνω απ’ όλα, θέλω να ευχαριστήσω τους θαυμαστές μου, το συγκρότημα και τους συνεργάτες μου για την άνευ όρων πίστη και τη διαρκή στήριξή τους. Σας αγαπώ όλους και θα σας δω σύντομα», κατέληξε ο ροκ σταρ.

«The Woman in Me» – Η αυτοβιογραφία της Μπρίτνεϊ Σπίαρς κυκλοφορεί στις 24 Οκτωβρίου

Η διάσημη τραγουδίστρια Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britneσy Spears) είναι έτοιμη να πει την ιστορία της.

Σύμφωνα με το People, στις 24 Οκτωβρίου θα κυκλοφορήσει η πολυαναμενόμενη αυτοβιογραφία της με τον τίτλο «The Woman in Me» από τη Gallery Books. Το βιβλίο αποκαλύπτει «για πρώτη φορά την απίστευτη διαδρομή της και τη δύναμη στον πυρήνα μίας από τις μεγαλύτερες ερμηνεύτριες στην ιστορία της ποπ μουσικής», υπογραμμίζοντας τη «διαρκή δύναμη της μουσικής, της αγάπης και της σπουδαιότητας να λέει μία γυναίκα την ιστορία της, με τους δικούς της όρους».

«Η σπαρακτική κατάθεση της Μπρίτνεϊ στο δικαστήριο συγκλόνισε τον κόσμο, άλλαξε τους νόμους και έδειξε τη δύναμη και γενναιότητά της», δήλωσε στο PEOPLE η αντιπρόεδρος της Gallery Books, Τζένιφερ Μπέργκστρομ (Jennifer Bergstrom). «Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι τα απομνημονεύματά της θα έχουν παρόμοιο αντίκτυπο και θα αποτελέσουν το εκδοτικό γεγονός της χρονιάς. Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο περήφανοι που τη βοηθήσαμε να μοιραστεί επιτέλους την ιστορία της», ανέφερε.

«Θέλω απλώς τη ζωή μου πίσω. Έχουν περάσει 13 χρόνια», είχε δηλώσει η ποπ σταρ μέσω τηλεφώνου το 2021 ζητώντας από το δικαστήριο του Λος Άντζελες να τερματίσει το καθεστώς επιτροπείας στο οποίο βρισκόταν με την πρόεδρο Μπρέντα Πένι (Brenda Penny) να την ευχαριστεί για τις «θαρραλέες λέξεις» της.

Σημειώνεται ότι το καθεστώς εποπτείας από τον πατέρα της, Τζέιμι Σπίαρς (Jamie Spears), έληξε τον Νοέμβριο του 2021.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικά άρθρα