Πιασίματα μαλλιών σε 1 λεπτό: Ιδέες για την παραλία, την δουλειά, την βόλτα και την βραδυνή σας έξοδο

Κατά την διάρκεια της έντονης καλοκαιρινής ζέστης αναζητάμε συνεχώς τρόπους για να ζεσταινόμαστε όσο το δυνατόν λιγότερο! Το Α και το Ω είναι τα μαλλιά μας, ειδικά για όσες έχουμε μακριά μαλλιά. Η λύση στο πρόβλημα είναι πολύ απλή καθώς υπάρχουν εύκολα και γρήγορα χτενίσματα που μπορείτε να κάνετε εντελώς μόνες σας! Εδώ είναι μερικές εύκολες και κομψές λύσεις για διάφορες καλοκαιρινές περιστάσεις!

Στην παραλία

  • Επιλέξτε μια μοντέρνα ψηλή αλογοουρά: Μαζέψτε τα μαλλιά σας στην κορυφή του κεφαλιού σας και στερεώστε τα με ένα κλάμερ μαλλιών. Αυτό όχι μόνο κρατά τα μαλλιά σας μακριά από το λαιμό σας, αλλά προσθέτει επίσης μια διασκεδαστική και παιχνιδιάρικη ατμόσφαιρα στο look σας στην παραλία.
  • Δοκιμάστε έναν ακατάστατο κότσο: Συγκεντρώστε τα μαλλιά σας σε έναν χαλαρό κότσο στο πίσω μέρος του κεφαλιού σας.
  • Mε τουρμπάνι

Μετάβαση στο Γραφείο

  • Κομψός χαμηλός κότσος: Δημιουργήστε έναν προσεγμένο χαμηλό κότσο στον αυχένα σας. Φαίνεται κομψό και επαγγελματικό ενώ κρατά τα μαλλιά σας μακριά από τους ώμους σας τις ζεστές ώρες γραφείου.
  • Κλασική γαλλική πλεξούδα: Στερεώστε τα μαλλιά σας με μια κομψή γαλλική πλεξούδα για μια λαμπερή και εκλεπτυσμένη εμφάνιση που παραμένει ανέπαφη όλη την ημέρα.

Έξοδος σε ραντεβού

  • Απαλό στυλ με μισό πάνω, μισό κάτω: Τραβήξτε προς τα πίσω το επάνω τμήμα των μαλλιών σας και στερεώστε το με ένα κλιπ, αφήνοντας τα υπόλοιπα μαλλιά σας να ρέουν.
  • Χαλαρή πλεξούδα στο πλάι: Περάστε τα μαλλιά σας στον έναν ώμο και πλέξτε τα χαλαρά. Αυτή η αβίαστη αλλά μαγευτική εμφάνιση προσθέτει μια πινελιά θηλυκότητας στο ραντεβού σας.

Πηγαίνοντας για δείπνο

  • Messy top knot: Στρίψτε τα μαλλιά σας σε έναν χαλαρό κότσο πάνω από το κεφάλι σας. Είναι ένας κομψός και αβίαστος τρόπος για να κρατάτε τα μαλλιά σας στη θέση τους κατά τη διάρκεια του δείπνου, ενώ παράλληλα φαίνεστε κομψή.

Πηγαίνοντας για μια βόλτα

  • Ψηλός ακατάστατος κότσος: Συγκεντρώστε τα μαλλιά σας σε έναν ψηλό, ελαφρώς λυμένο κότσο για μια αβίαστα casual εμφάνιση που συμπληρώνει τη βόλτα σας.

Για όλα αυτά τα στυλ, θα χρειαστείτε μόνο μερικά αξεσουάρ μαλλιών ή κλιπ για να τα στερεώσετε. Επιπλέον, μπορείτε να μεταφέρετε ένα μπουκάλι λακ μαλλιών σε μέγεθος ταξιδιού ή μια μίνι βούρτσα μαλλιών για γρήγορη επαφή εν κινήσει. Υιοθετήστε αυτές τις εύκολες και κομψές λύσεις για χτενίσματα για να παραμείνετε δροσερές και άνετες κατά τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού ενώ φαίνεστε υπέροχες σε οποιοδήποτε περιβάλλον.

Σχετικά άρθρα