Tι έκαναν οι celebrities την εβδομάδα που μας πέρασε; Πρίγκιπας Ουίλιαμ, Cardi B και Μαντόνα

Τι έκαναν οι celebrities την εβδομάδα που μας πέρασε; Διαβάστε όλα τα νέα στο άρθρο που ακολουθεί!

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ σέρβιρε “φιλικά προς το περιβάλλον” μπέργκερ από μια καντίνα στο Λονδίνο

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ επιφύλαξε μια… έκπληξη σε πεινασμένους πολίτες όταν τους σέρβιρε «φιλικά προς το περιβάλλον» μπέργκερ από μια καντίνα, στο νότιο Λονδίνο.

Σε ένα βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα ο διάδοχος του θρόνου προσφέρει στους «πελάτες» του «Earthsot Burgers», που πήραν το όνομά τους προς τιμή των νικητών του βραβείου Earhshot Prize, το οποίο απονέμεται σε άτομα που αναπτύσσουν λύσεις σε σημαντικά περιβαλλοντικά προβλήματα.

«Έφτασε!» ακούγεται να λέει ο πρίγκιπας, σερβίροντας τα μπέργκερ στους έκπληκτους περαστικούς. «Καλημέρα σε όλους, καλομαγειρεμένα, έτοιμα να τα πάρετε μαζί σας», πρόσθεσε.

Ο στόχος του Ουίλιαμ, ο οποίος συνεργάστηκε με τους ιδρυτές του καναλιού Sorted Food στο YouTube, ήταν να αναδείξει το προφίλ και το έργο των τριών προηγούμενων νικητών του βραβείου. Εξήγησε ότι το κουτί όπου τοποθετείται το μπέργκερ κατασκευάζεται από την εταιρεία Notpla και δεν περιέχει καθόλου πλαστικό αλλά μια επίστρωση από φύκια. Τα συστατικά καλλιεργούνται σε ένα θερμοκήπιο στην Ινδία από την εταιρεία Kheyti και τα μπιφτέκια μαγειρεύτηκαν σε έναν φούρνο που αποκαλείται Mukuru Clean Stove και επινοήθηκε «από μια κυρία στην Κένυα η οποία βρήκε μια ιδέα για να μειωθεί η ρύπανση της ατμόσφαιρας».

«Δεν μπορώ να εγγυηθώ τη γεύση, την ποιότητα αλλά… το αποδέχομαι» πρόσθεσε.

Η Cardi B εκτόξευσε το μικρόφωνό της σε μια γυναίκα που της πέταξε ένα αναψυκτικό, σε συναυλία στο Λας Βέγκας

Οφθαλμόν αντί οφθαλμού και μικρόφωνο αντί αναψυκτικού. Όταν μια γυναίκα εκτόξευσε ένα υγρό εναντίον της, κατά τη διάρκεια της συναυλίας της, η γνωστή ράπερ Cardi B δεν δίστασε καθόλου: ανταπάντησε από σκηνής, πετώντας της το μικρόφωνό της, όπως δείχνουν τα βίντεο που κυκλοφορούν σήμερα σε πολλούς ιστότοπους.

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια και στιχουργός είναι η τελευταία στη σειρά καλλιτέχνιδα που δέχεται τέτοια επίθεση. Πρόσφατα η Μπίμπι Ρέξα δέχτηκε ένα κινητό τηλέφωνο στο πρόσωπο σε μια συναυλία στη Νέα Υόρκη ενώ κάποιος άλλος εκτόξευσε ένα σακουλάκι που περιείχε τις στάχτες της ίδιας της μητέρας του στη σκηνή όπου εμφανιζόταν η Pink, στο Λονδίνο.

Το Σάββατο, η Cardi B έδινε συναυλία στο Λας Βέγκας όταν μια γυναίκα που ήταν στο κοινό εκτόξευσε εναντίον της το περιεχόμενου ενός μεγάλου κυπέλλου. Εμφανώς σοκαρισμένη, αλλά για λίγα δευτερόλεπτα, η ράπερ «απάντησε» εκτοξεύοντας με τη σειρά της το μικρόφωνό της εναντίον της γυναίκας, ενώ μέλη της ασφάλειας της κινούνταν προς τη δράστιδα.

Στην πλατφόρμα X πολλοί χρήστες ενέκριναν την πράξη της Cardi B, με κάποιους να λένε ότι οι καλλιτέχνες θα πρέπει επιτέλους να αντιδράσουν στις επιθέσεις εναντίον τους.

Μαντόνα: «Ευχαριστώ όλους τους αγγέλους μου που με προστάτεψαν»

Ένα μήνα μετά την νοσηλεία της στην εντατική από βακτηριακή λοίμωξη, η βασίλισσα της ποπ έκανε νέα ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θέλοντας να ευχαριστήσει τα παιδιά της και τους αγαπημένους της φίλους που την αγκάλιασαν με την αγάπη τους και την στήριξαν στην περιπέτεια της υγεία της.

«Η αγάπη της οικογένειας και των φίλων είναι το καλύτερο φάρμακο» έγραψε στο Instagram η Μαντόνα, καθώς μοιράστηκε δύο στιγμιότυπα, με τον υιοθετημένο γιο της Ντέιβιντ και την μεγάλη της κόρη Λούρδη.

«Έναν μήνα εκτός νοσοκομείου και μπορώ να σκεφτώ. Ως μητέρα μπορείς πραγματικά να αναλωθείς στις ανάγκες των παιδιών σου και στα φαινομενικά ατελείωτα δώρα…Αλλά όταν τα πράγματα ήταν δύσκολα, τα παιδιά μου με βοήθησαν πραγματικά. Είδα μια πλευρά τους που δεν είχα δει ποτέ πριν. Αυτό έκανε τη διαφορά».

Η σταρ έχει δύο βιολογικά παιδιά, την Λούρδη και τον Ρόκο ενώ έχει υιοθετήσει τον Ντέιβιντ Μπάντα, την Μέρσι Τζέιμς και τα δίδυμα Εστέρ και Στέλλα Τσικόνε.

Επίσης στην ανάρτηση η Μαντόνα μοιράστηκε την ευγνωμοσύνη της για τον φίλο και επί χρόνια μανατζέρ της, Γκάι Οσίρι (Guy Oseary) ο οποίος της χάρισε μια πολαρόιντ με τον Κιθ Χάρινγκ (Keith Haring) «να φοράει ένα σακάκι με το πρόσωπο του Μάικλ Τζάκσον (Michael Jackson) ζωγραφισμένο πάνω του» τραβηγμένη όπως έγραψε, «από τον ‘Αντι Γουόρχολ (Andy Warhol)».

«Εκλαψα όταν άνοιξα αυτό το δώρο γιατί συνειδητοποίησα πόσο τυχερή είμαι που ζω. Και πόσο τυχερή είμαι που γνώρισα αυτούς τους ανθρώπους και τόσους άλλους που επίσης έχουν φύγει. Σε ευχαριστώ Γκάι Οσίρι για αυτό το δώρο! Και ευχαριστώ όλους τους αγγέλους μου που με προστάτεψαν και με άφησαν να μείνω για να τελειώσω τη δουλειά μου!» συμπλήρωσε.

Νέο φαβορί για τον Τζέιμς Μποντ ο Ντάμσον Ίντρις

Ο Ντάμσον Ίντρις (Damson Idris) είναι το νέο αγαπημένο πρόσωπο των στοιχηματικών γραφείων για να αναλάβει τον ρόλο του Τζέιμς Μποντ.

Σύμφωνα με το Online Betting Guide (OLBG), ο Ίντρις είναι το φαβορί για την αντικατάσταση του Ντάνιελ Κρεγκ με απόδοση 2/1. Οι Ρέτζι-Τζιν Πέιτζ και Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον, που οδηγούσαν την κούρσα της διαδοχής, έχουν περάσει δεύτεροι με πιθανότητες 3/1.

Άλλοι υποψήφιοι στην πρώτη πεντάδα είναι ο Τζέιμς Νόρτον με πιθανότητες 7/2 και ο Χένρι Καβίλ με απόδοση 4/1.

Μιλώντας στο HipHollywood πέρυσι, ο Ίντρις ρωτήθηκε αν θα ήθελε να γίνει ο επόμενος Τζέιμς Μποντ. «Είναι ένας εμβληματικός χαρακτήρας», απάντησε. «Δεν ξέρω, μοιάζω ότι θα μπορούσα να παίξω τον Μποντ; Ω υπέροχα, ίσως θα μπορούσε να συμβεί. Ποιός ξέρει;» είπε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικά άρθρα