Eλίζαμπεθ Χάρλει: Στα 58 της έχει κορμί που θα ζήλευε και μία 20χρονη-Δείτε την διατροφή που κάνει χωρίς επεξεργασμένα τρόφιμα

Στα 58 της, η Elizabeth Hurley νιώθει νεότερη από ποτέ.

Η Βρετανίδα ηθοποιός και μοντέλο, που έχει γίνει viral για τις εμφανίσεις της με μπικίνι, αποκάλυψε τα μυστικά της για να διατηρείται σε φόρμα.

«Δεν έχω φάει επεξεργασμένα τρόφιμα για 100 χρόνια», είπε η σταρ στους Sunday Times του Ηνωμένου Βασιλείου. «Δεν τρώω γλυκά. Πίνω λίγο αλκοόλ. Δεν καπνίζω, αλλά μετανιώνω βαθιά που κάποτε το έκανα. Έχω μάθει να τρώω πιο ελαφριά και όχι τόσο αργά».

«Νομίζω ότι ένα από τα πιο μεταμορφωτικά πράγματα που έχω κάνει είναι να κάνω το 50 τοις εκατό των φυτικών τροφών που τρώω», συνέχισε ο Hurley. «Αν έχετε μια φέτα τοστ για πρωινό, πάρτε και ένα μήλο. Αντιμετωπίστε τα πάντα με λαχανικά».

Αλλά το αστέρι έχει μια αδυναμία – το φυστικοβούτυρο. «Έχω ένα κουτάλι, μετά ένα άλλο, και έχω αδειάσει το βάζο πριν το καταλάβεις», παραδέχτηκε η Hurley.

Η Hurley απολαμβάνει επίσης περιστασιακά ένα κομμάτι τσίχλας νικοτίνης. «Σταμάτησα το κάπνισμα πριν από 10 χρόνια», είπε. «Αλλά δεν μπορώ να εγκαταλείψω τη Nicorette».

Και όσον αφορά το μαχαίρι, η Hurley είπε ότι δεν είναι λάτρης της υπερβολικής πλαστικής χειρουργικής. “Οχι! Δεν νομίζω ότι σε κάνει να φαίνεσαι νεότερος, νομίζω ότι απλώς σε κάνει να φαίνεσαι σαν να έχεις σενιαριστεί λίγο παραπάνω», είπε.

Η Hurley λάνσαρε μια σειρά μαγιό με έδρα το Λονδίνο με το όνομα Elizabeth Hurley Beach το 2005.

«Αποφάσισα να ασχοληθώ με τα ρούχα παραλίας, όχι μόνο επειδή πάντα είχα εμμονή με τα ρούχα των διακοπών, αλλά και επειδή είναι ένας τομέας όπου οι γυναίκες, ανεξάρτητα από το σχήμα ή το μέγεθος, μπορούν είτε να φαίνονται καταπληκτικές είτε απλά να το κάνουν λάθος. Ήθελα να αναπτύξω συλλογές resort, που κάνουν τις γυναίκες να νιώθουν υπέροχες σε οποιαδήποτε ηλικία», ανακοίνωσε στο site της εταιρείας.

Τον Μάιο του 2017, η σταρ είπε στο Closer Weekly ότι το να είναι μαμά την ενέπνευσε να λανσάρει τη μάρκα. Στο παρελθόν έκανε ένα διάλειμμα από το Χόλιγουντ για να επικεντρωθεί στη μητρότητα, αλλά βρήκε τον εαυτό της να θέλει να κάνει κάτι νέο επαγγελματικά.

«Η φροντίδα του γιου μου έγινε το νούμερο ένα καθήκον μου και ήταν χαρά να έχω κάποιον άλλον στον οποίο ήθελα να επικεντρωθώ», είπε η Hurley στο περιοδικό. «Ήμουν 36 και ανησυχούσα για τον εαυτό μου για αρκετό καιρό. Σταμάτησα να κάνω ταινίες και τηλεόραση για τα πρώτα οκτώ χρόνια της ζωής του και δεν το μετανιώνω ούτε στιγμή. Πάντα τον βάζω πρώτο».

Όταν ήρθε να λανσάρει τη συλλογή μαγιό της, η Hurley πρόσθεσε: «Μου επέτρεψε να είμαι πιο ευέλικτη με το χρόνο και τη δουλειά μου όταν ο Damian ήταν στο σχολείο». Ωστόσο, η Hurley επέμεινε ότι ήταν πρόθυμη να αντιμετωπίσει νέες προκλήσεις καθώς ο γιος της μεγάλωνε. «Αγαπώ τη ζωή μου», είπε. «Λατρεύω την αλλαγή και μου αρέσουν οι νέες εμπειρίες».

Πηγή: NewYorkPost

Σχετικά άρθρα