Ο Mr Big του Sex and the City παραδέχεται πως απάτησε την γυναίκα του- Κατηγορείται για 2 σεξουαλικές παρενοχλήσεις

Ο Κρις Νοθ ασχολείται με τις πολλαπλές κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση που ασκήθηκαν εναντίον του πριν από ένα χρόνο. Στην πρώτη συνέντευξή του μετά τις κατηγορίες του Δεκεμβρίου του 2021, ο 68χρονος αστέρας του Sex and the City υποστήριξε ότι η μόνη του παράβαση ήταν η απάτη της συζύγου του, Tara Wilson. Ο Noth αρνήθηκε τους άλλους ισχυρισμούς, αποκαλώντας αυτό που ονόμασε “πρόσθετα” στις ιστορίες των γυναικών “εντελώς γελοίο” χωρίς “απολύτως καμία βάση στην πραγματικότητα”. «Απάτησα τη σύζυγό μου και είναι καταστροφικό για εκείνη και όχι πολύ όμορφη εικόνα», ισχυρίστηκε μιλώντας στο USA Today. «Αυτό που δεν είναι, είναι έγκλημα».

Ο Noth εξήγησε ότι έμεινε στην αρχική του δήλωση αρνούμενος τους ισχυρισμούς, λέγοντας ότι ενώ οι σεξουαλικές συναντήσεις ήταν συναινετικές, η μοιχεία του ήταν λάθος.

«Δίνεις στον εαυτό σου τις ίδιες δικαιολογίες που κάνουν πολλοί άντρες• είναι απλώς ένας μικρός χορός και είναι διασκεδαστικό», είπε ο Νοθ. “Δεν πληγώνεις κανέναν. Κανείς δεν πρόκειται να το μάθει αυτό, ξέρεις, και το σεξ είναι απλά ευχάριστο. Και ξαφνικά, πολλοί άνθρωποι θέλουν να κάνουν σεξ μαζί σου.

Τον Δεκέμβριο του 2021, αρκετές γυναίκες εμφανίστηκαν με καταγγελίες για σεξουαλική επίθεση εναντίον του ηθοποιού μετά την πρεμιέρα της αναβιωτικής σειράς του Max And Just Like That… Στον απόηχο των κατηγοριών, τα αστέρια της σειράς — Sarah Jessica Parker, Kristin Davis και Cynthia Nixon — δημοσίευσαν μια κοινή δήλωση για να υποστηρίξουν τις γυναίκες που εμφανίστηκαν.

«Είμαστε βαθιά λυπημένοι που ακούμε τις κατηγορίες εναντίον του Κρις Νοθ», αναφέρεται στην ανακοίνωση. “Υποστηρίζουμε τις γυναίκες που ήρθαν μπροστά και μοιράστηκαν τις οδυνηρές τους εμπειρίες. Γνωρίζουμε ότι πρέπει να είναι πολύ δύσκολο να γίνει και τις επαινούμε γι’ αυτό.”

Μετά τα νέα, ο Noth κόπηκε από το φινάλε της σεζόν 1 του And Just Like That… καθώς και από τα μελλοντικά επεισόδια του The Equalizer του CBS. Έχασε επίσης μια συμφωνία 12 εκατομμυρίων δολαρίων για την τεκίλα του, Ambhar, αποσύρθηκε από μια διαφήμιση Peloton στην οποία εμφανίστηκε και χώρισε τους δρόμους του με το γραφείο ταλέντων του.

Περισσότερο από ένα χρόνο αργότερα, ο ηθοποιός – ο οποίος τώρα συνεργάζεται με την εταιρεία στολών Samuelsohn για να ξεκινήσει μια εκστρατεία ευαισθητοποίησης σχετικά με την ψυχική υγεία των ανδρών – ισχυρίζεται ότι «δεν μπορώ να πω τίποτα για να αλλάξω τη γνώμη κάποιου όταν έχεις τέτοιου είδους παλιρροϊκό κύμα. ”

“Ακούγεται αμυντικό”, είπε. “Δεν είμαι. Δεν υπάρχει ποινικό δικαστήριο. Δεν υπάρχει ποινική δίκη. Δεν υπάρχει τίποτα για μένα για να βάλω το βήμα και να βγάλω την ιστορία μου, να πάρω μάρτυρες.”

«Δεν μου αρέσει να μιλάω για αυτό γιατί μόλις το κάνω, θα πάρεις την Daily Mail ή κάποιον να αρπάξει ένα μέρος του και να το κάνει, και δεν θέλω να το δουν τα παιδιά μου», συνέχισε ο ηθοποιός. ο οποίος έχει δύο γιους, τον Orion, 15, και τον Keats, 3.

Παρά τη δημόσια έκπληξη, ο Νοθ επέμεινε, «Δεν πρόκειται να ξαπλώσω και απλά να πω ότι τελείωσε».

“Είναι μια σατανική ιστορία, αλλά απλά δεν είναι αληθινή. Και δεν μπορώ να πω απλώς “Λοιπόν, εντάξει, αυτό είναι για μένα”. Εξαιτίας αυτού”, είπε στην USA Today. “Είμαι ηθοποιός. Έχω άλλα πράγματα που θέλω να κάνω δημιουργικά. Και έχω παιδιά να στηρίξω. Δεν μπορώ απλώς να επαναπαυτώ στις δάφνες μου. Άρα ναι, έχω αρκετά για να αφήσω έναν χρόνο να περάσει, αλλά δεν ξέρω πώς να επιστρέψω στο κλαμπ, στην επιχείρηση, γιατί οι εταιρείες είναι φοβισμένες».

“Οι άνθρωποι φοβούνται όλα αυτά. Ο φόβος είναι η κυρίαρχη λειτουργική λέξη όταν πρόκειται για το αν το πιστεύουν ή όχι”, πρόσθεσε. “Πρέπει απλώς να συνεχίσω. Είναι τραχύ, γιατί οι άνθρωποι φοβούνται και ο φόβος τους οδηγεί. Και πρέπει απλώς να επιμείνω γιατί έχω ακόμα μια δημιουργική ζωή.”

Πηγή: People

Σχετικά άρθρα