Ρίτα Γουίλσον: Η σύζυγος του Τομ Χανκς προωθεί την ελληνική ομορφιά όσο κανείς

Η Ρίτα Γουίλσον, διάσημη ηθοποιός, μουσικός, παραγωγός και σύζυγος του εμβληματικού ηθοποιού Τομ Χανκς, όχι μόνο έχει κοσμήσει την ασημένια οθόνη με το ταλέντο της, αλλά έχει επίσης καλλιεργήσει μια βαθιά και συγκινητική σύνδεση με την Ελλάδα, την οποία μοιράζεται ανοιχτά με τον κόσμο μέσω της ζωντανής παρουσίας της. στα social media.

Γεννημένη στο Λος Άντζελες, η ελληνική κληρονομιά της Rita Wilson έπαιξε αναπόσπαστο ρόλο στη διαμόρφωση της ταυτότητας και των παθών της. Ο ενθουσιασμός της για τις ρίζες της είναι έκδηλος και έχει αγκαλιάσει την ελληνική κληρονομιά της ως αναπόσπαστο μέρος της ζωής της. Μάλιστα με τον αγαπημένο της σύζυγο, τον διάσημο ηθοποιό Τομ Χανκς επισκέπτονται συχνά την Ελλάδα σε κάθε ευκαιρία.

Eίναι μαμά δύο αγοριών, του Τσετ, 33 ετών και του Τρούμαν, 28 ετών

Οι λογαριασμοί της Wilson στα social media έχουν γίνει εικονικό παράθυρο στην αγάπη της για την Ελλάδα. Από γραφικά στιγμιότυπα από ηλιόλουστα τοπία μέχρι λήψεις της ελληνικής κουζίνας, κάθε ανάρτηση αποπνέει μια γνήσια εκτίμηση για την ομορφιά, τον πολιτισμό και τους ανθρώπους της χώρας.

Η συνεργασία της με τον Χρήστρο Μάστορα

Είναι πλέον επίσημο, οι δυο τους θα συνεργαστούν για το τραγούδι της ταινίας My Big Fat Greek Wedding 3!

Όμως η αφοσίωσή της στην Ελλάδα ξεπερνά την οθόνη και τα social media. Η Rita Wilson είναι υπέρμαχος πολλών ελληνικών σκοπών και φιλανθρωπικών προσπαθειών, χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα της για την ευαισθητοποίηση και την υποστήριξη. Είτε υπερασπίζεται Έλληνες καλλιτέχνες, είτε προωθεί τις τοπικές επιχειρήσεις, είτε υποστηρίζει κοινωνικές πρωτοβουλίες, πάντα την βλέπουμε να τρέφει βαθιά αγάπη για τη χώρα μας.

Όταν φωτογραφήθηκε στον Παρθενώνα

Ανάμεσα στον Άλις Κούπερ, το Φοίβο και το Σάκη Ρουβά είχε ανακοινώσει την αγάπη της για την Ελλάδα και μας άφησε να περιμένουμε ένα καινούριο project που ετοιμάζει!

Σχετικά άρθρα