Στο ψυχιατρείο η Σάσα Σταμάτη: “Όλοι για το παραμύθι ζούμε την αλήθεια την ξέρουμε..όταν φτάνεις στον πάτο, μη διστάσεις να ζητήσεις βοήθεια..”

Στο ψυχιατρείο του Θριάσιου Νοσοκομείου βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης η δημοσιογράφος Σάσα Σταμάτη, όπως η ίδια γνωστοποίησε κάνοντας story στον προσωπικό της λογαριασμό.

Δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από το Ψυχιατρικό Τμήμα του Θριάσιου Νοσοκομείου, γνωστοποιώντας πως βρέθηκε εκεί.

«Όταν φτάνεις στον πάτο, μη διστάσεις να ζητήσεις βοήθεια. Δεν σε νοιάζει τι θα πει ο κόσμος. Δεν είναι ταμπού. Χτύπα την πόρτα», έγραψε η Σάσα Σταμάτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Σάσα Σταμάτη κάνει συνεδρίες με ψυχίατρο. Ίσως, λοιπόν, με αυτήν την ανάρτηση να θέλει να περάσει ένα ηχηρό μήνυμα στους διαδικτυακούς της φίλους.

“Όλοι για το παραμύθι ζούμε την αλήθεια την ξέρουμε”

Mάλιστα δημοσίευσε και την παρακάτω φωτογραφία με την εξής λεζάντα:

“Επειδή είμαι μπροστά στη βιτρίνα όλα σχεδόν ειδικά στο instagram είναι μια βιτρίνα. Τουλάχιστον φροντίζουμε όσο τον δυνατόν να βάλουμε περισσότερη χρυσόσκονη. Όλοι για το παραμύθι ζούμε την αλήθεια την ξέρουμε”, θέλοντας έτσι να σχολιάσει το πόσο διαφορετικοί παρουσιαζόμαστε μέσα από την οθόνη του κινητού στους άλλους και πώς είμαστε στην πραγματικότητα.

Σχετικά άρθρα