Γνωστή για τις ιδιαίτερες εμφανίσεις της η Emma Corrin που ενσάρκωσε την πριγκίπισσα Νταιάνα στο “The Crown” εμφανίστηκε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου φορώντας μόνο ένα εσώρουχο

Η Emma Corrin επέστρεψε φορώντας Miu Miu, χωρίς παντελόνι στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου, στη Βενετία της Ιταλίας.

Την Κυριακή, το μοντέλο και ηθοποιός βγήκε για την εκδήλωση ταινιών μικρού μήκους Miu Miu Women’s Tales κατά τη διάρκεια της Venice Days στο 80ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, φορώντας την πλεκτή ζακέτα της μάρκας από κασμίρ σε πράσινο φτέρης, με ένα ζευγάρι αγορίστικα κοντά σλιπ. Η Corrin, 27 ετών, συνδύασε το λουκ με διάφανο μαύρο καλσόν και καστανά παπούτσια σε στιλ Οξφόρδης, κρατώντας μια μαύρη τσάντα Miu Miu και φόρεσε αποχρώσεις με σκελετό χελώνας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης η Maggie Gyllenhaal και ο Sydney Sweeney.

Η τελευταία καμπάνια του οίκου μόδας έχει στόχο να διαταράξει τη γυναικεία ένδυση, σύμφωνα με δήλωση στον ιστότοπό του: «Η νέα συλλογή FW23 μεταφέρει έναν μελετημένο αποπροσανατολισμό όπου το οικείο διαταράσσεται, καθώς και η γυναικεία γκαρνταρόμπα». Η Corrin έκανε το μοντέλο για τελευταία φορά για τη μάρκα κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι τον Μάρτιο.

Μιλώντας στη Vogue πέρυσι για μια φωτογράφιση εξωφύλλου, η σταρ του The Crown ασχολήθηκε με το φύλο συνολικά, λέγοντας: «Στο μυαλό μου, το φύλο δεν είναι κάτι που αισθάνομαι σταθερό», μοιράστηκε, προσθέτοντας, «και δεν ξέρω αν θα είναι πάντα• μπορεί να υπάρχει πάντα κάποια ρευστότητα εκεί για μένα».

Πηγή: people

Σχετικά άρθρα