Ο Χιου Τζάκμαν και η Ντεμπορά-Λι χωρίζουν μετά από 27 χρόνια και 2 παιδιά

Ο Χιου Τζάκμαν και η σύζυγός του Ντεμπορά-Λι τελειώνουν φιλικά τον γάμο τους.
Το ζευγάρι αναφέρει σε μια δήλωση που μοιράστηκε αποκλειστικά με το PEOPLE: «Είμαστε ευλογημένοι να μοιραστούμε σχεδόν 3 δεκαετίες μαζί ως σύζυγοι σε έναν υπέροχο, στοργικό γάμο. Το ταξίδι μας τώρα αλλάζει και αποφασίσαμε να χωρίσουμε για να επιδιώξουμε την ατομική μας ανάπτυξη. “

“Η οικογένειά μας ήταν και θα είναι πάντα η ύψιστη προτεραιότητά μας. Αναλαμβάνουμε αυτό το επόμενο κεφάλαιο με ευγνωμοσύνη, αγάπη και καλοσύνη. Εκτιμούμε πολύ την κατανόησή σας όσον αφορά το σεβασμό της ιδιωτικής μας ζωής καθώς η οικογένειά μας περιηγείται σε αυτή τη μετάβαση σε όλες μας τις ζωές.”

Η δήλωση, με την υπογραφή «Ντεμπ και Χιου Τζάκμαν», καταλήγει: «Αυτή είναι η μόνη δήλωση που θα κάνει κάποιος από εμάς».

Το ζευγάρι των Αυστραλών, που έχει δύο παιδιά, τον Oscar, 23, και την Ava, 18, είναι παντρεμένοι εδώ και 27 χρόνια.

Μετά τη συνάντησή τους το 1995 στα γυρίσματα της αυστραλιανής τηλεοπτικής σειράς Corelli, οι ηθοποιοί ερωτεύτηκαν ο ένας τον άλλο σκληρά και γρήγορα. Η Ντεμπ, ήδη καθιερωμένη ηθοποιός, και ο Χιου, τότε ένας πρωτοεμφανιζόμενος ηθοποιός που είχε τελειώσει τη δραματική σχολή, παντρεύτηκαν λιγότερο από ένα χρόνο αργότερα.

«Η Ντεμπ, ήταν μεγάλη σταρ… Με πήραν και η Ντεμπ είναι στο μπροστινό κάθισμα του αυτοκινήτου. Δεν θα ξεχάσω ποτέ», είπε ο Χιου, 54 ετών, στο PEOPLE το 2017 για την πρώτη τους συνάντηση.

«Έβγαλε τη ζώνη ασφαλείας της και γύρισε, άπλωσε το χέρι της, έβγαλε τα γυαλιά ηλίου της και είπε, «Γεια, είμαι η Deborra-lee Furness, χαίρομαι που σε γνώρισα.» Θυμάμαι που σκέφτηκα, «Μου αρέσει αυτό το κορίτσι. “”

Οι δυο τους παντρεύτηκαν στις 11 Απριλίου 1996 και με τα χρόνια έγιναν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ. Στην 27η επέτειο του γάμου τους τον Απρίλιο, ο κορυφαίος σταρ δημοσίευσε μία τρυφερή φωτογραφία με την 67χρονη σύζυγό του,γράφοντας: “Σε αγαπώ τόσο πολύ. Μαζί δημιουργήσαμε μια όμορφη οικογένεια. Και τη ζωή. Το γέλιο, το πνεύμα σου, η γενναιοδωρία, το χιούμορ, το θάρρος και η πίστη σου είναι ένα απίστευτο δώρο για μένα».

Η τελευταία τους εμφάνιση στο κόκκινο χαλί ήταν στο Met Gala την 1η Μαΐου και τον Ιούλιο, παρακολούθησαν τους τελικούς ανδρών στο Wimbledon.

Πηγή: people

Σχετικά άρθρα