Σοκάρει η Σίντι Κρόφορντ: «Ήμουν 20 ετών και μου φέρθηκε σα να είμαι αντικείμενο»

Η Σίντι Κρόφορντ ξεσπά 37 χρόνια μετά και μοιράζεται την εμπειρία της από την εμφάνισή της στην εκπομπή της Όπρα Γουίνφρεϊ το 1986.

Ένα από τα πιο διάσημα και καλοπληρωμένα μοντέλα της σόου μπιζ, σύμφωνα με το περιοδικό Forbes του 1995, η Σίντι Κρόφορντ, μίλησε ανοιχτά για την πρώτη της συνέντευξη στην πασίγνωστη εκπομπή της Όπρα Γουίνφρεϊ, κατηγορώντας την τελευταία ότι τη φέρθηκε «σαν αντικείμενο».

Η καλλονή με τη χαρακτηριστική ελιά ακριβώς πάνω από τα χείλη της άνοιξε την καρδιά της στη νέα σειρά ντοκιμαντέρ του Apple TV+ «The Super Models» και έφερε στη δημοσιότητα σκηνές απείρου κάλους που εκτυλίχθηκαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της εκπομπής «The Oprah Winfrey Show», όταν ήταν μόλις 20 ετών. 

Στο απόσπασμα της εκπομπής που εμφανίζεται στο ντοκιμαντέρ, η Όπρα φαίνεται να παρουσιάζει το νεαρό τότε κορίτσι ρωτώντας το: «Είχε πάντα αυτό το σώμα; Σήκω για λίγο, αυτό είναι αυτό που αποκαλώ ΚΟΡΜΙ». Η Σίντι εμφανίζεται νευρική και προσπαθώντας να καταπολεμήσει τη συστολή της νεαρής της ηλικίας σηκώθηκε, επιτρέποντας στους θεατές και τους παρευρισκόμενους να διαπιστώσουν με τα ίδια τους τα μάτια τις υπέροχες διαστάσεις του νεαρού μοντέλου.

Έχοντας αφήσει κατά πολλές δεκαετίες πίσω αυτό το σκηνικό η Σίντι παραδέχτηκε ότι: «Ήμουν σαν ένα παιδί, να με βλέπουν και να μη με ακούνε. Όταν το βλέπεις με τα σημερινά μάτια, η Όπρα λέει: “Σήκω όρθιος και δείξε μου το σώμα σου. Δείξε μας γιατί αξίζεις να είσαι εδώ”».

«Εκείνη τη στιγμή δεν το κατάλαβα και, κοιτώντας πίσω, σκέφτηκα: “Θεέ μου, αυτό δεν ήταν εντάξει”. Ειδικά από την Όπρα!».

Σχετικά άρθρα