Γιατί η Σερ πλήρωσε άντρες για να απαγάγουν τον γιο της;

Σύννεφα έχουν σκεπάσει την οικογενειακή ευτυχία της παγκοσμίου φήμης τραγουδίστριας και ηθοποιού Σερ, αφού φέρεται να απήγαγε τον γιο της από ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, την ώρα που εκείνος προσπαθούσε να συμφιλιωθεί με τη γυναίκα του, την Marieangela Angie King, γνωστή και ως Queenie, από το ροκ συγκρότημα KING.

Το πρώην ζευγάρι έκανε εδώ και μέρες προσπάθειες για να σώσει τον γάμο του, σύμφωνα με αποκαλύψεις που έφερε στο φως της δημοσιότητας αποκλειστικά η ιστοσελίδα DailyMail.com, γεγονός που δεν επέτρεψε η Σερ καθώς πλήρωσε τέσσερις άντρες για να πάρουν σηκωτό τον γιο της από το ξενοδοχείο όπου διέμενε προσπαθώντας να τα βρει με την King.

Η Σερ, όπως όλα δείχνουν, ανησυχούσε για την υγεία του γιού της Elijah Blue Allman και όπως όλα δείχνουν είχε σοβαρούς λόγους να ανησυχεί καθώς σύμφωνα με φωτογραφίες ο Elijah εμφανίστηκε σε πολύ άσχημη κατάσταση, αδυνατισμένος και ατημέλητος, στο φημισμένο Chateau Marmont Hotel του Λος Άντζελες όπου ζει τους τελευταίους τουλάχιστον έξι μήνες.

Βγαίνοντας από το ξενοδοχείο δεν άντεξε και κατέρρευσε μπροστά στα μάτια των έκπληκτων περαστικών. «Στην αρχή φαινόταν σαν νεκρός, αλλά στην πραγματικότητα είχε λιποθυμήσει», είπε ένας μάρτυρας που τον είδε να καταρρέει.

Ο Elijah, 47 ετών, είναι το μικρότερο από τα δύο παιδιά της Cher και γιος του δεύτερου συζύγου της, του αείμνηστου μεγάλου ροκ Gregg Allman.

Ο ίδιος έχει παραδεχτεί στο παρελθόν ότι άρχισε να παίρνει ναρκωτικά όταν ήταν 11 ετών και είχε μια μακρά μάχη με τον εθισμό του στην ηρωίνη. Πλέον θεωρείται ότι βρίσκεται σε κέντρο αποτοξίνωσης στην Πασαντίνα της Καλιφόρνια, αφού λιποθύμησε στο πεζοδρόμιο μπροστά από την είσοδο του ξενοδοχείου.

Σχετικά άρθρα