Ο Mark Wahlber πουλάει το σπίτι του για 16,6 εκατομμύρια δολάρια και σκέφτεται να εγκαταλείψει την υποκριτική!

Ο Mark Wahlberg πούλησε το σπίτι του στο Λας Βέγκας έναντι 16,6 εκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με έγγραφα που έλαβε το Las Vegas Review Journal και δημοσιοποίησε το αμερικανικό περιοδικό People.

Ο ηθοποιός πούλησε το αρχοντικό που βρίσκεται στην κοινότητα Summerlin. Είχε αγοράσει το σπίτι πριν από περίπου έναν χρόνο, αφού αποφάσισε να μετακομίσει με την οικογένειά του από την Καλιφόρνια στη Νεβάδα.

Ο Γουόλμπεργκ αγόρασε τη διώροφη κατοικία τον Αύγουστο του 2022 για 14,5 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με το περιοδικό Review Journal. Βρίσκεται στο The Summit Club, μια ιδιωτική κοινότητα που προσφέρει μια σειρά από πολυτελείς ανέσεις, όπως γήπεδο γκολφ, προγράμματα ευεξίας και αναψυχής, γήπεδα τένις και ασφάλεια 24/7.

Ο Γουόλμπεργκ είπε ότι μετακόμισε στην Καλιφόρνια πριν από πολλά χρόνια για να ακολουθήσει την υποκριτική και έχει κάνει μόνο μερικές ταινίες σε όλο το διάστημα που ήταν εκεί.

«Έτσι για να μπορώ να δώσω στα παιδιά μου μια καλύτερη ζωή και να ακολουθήσω και να κυνηγήσω τα όνειρά τους – είτε είναι η κόρη μου ως ιππέας, ο γιος μου ως μπασκετμπολίστας, ο μικρότερος γιος μου ως παίκτης του γκολφ – αυτό ήταν πολύ πιο λογικό για εμάς », είπε το  αστέρι των Uncharted.

Βρήκε έναν αγοραστή για τη μεγάλη έπαυλή του στο Λος Άντζελες τον Φεβρουάριο του 2023 μετά από μείωση τιμής πολλών εκατομμυρίων δολαρίων. Το σπίτι 30.500 τετραγωνικών ποδιών στο North Beverly Park, μια αποκλειστική περιφραγμένη κοινότητα, διαθέτει 12 υπνοδωμάτια και 20 μπάνια και τον Απρίλιο του 2022 θεωρήθηκε ότι ήταν η έβδομη μεγαλύτερη ιδιοκτησία της κομητείας του Λος Άντζελες στην αγορά.

Κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στην αγορά για 87,5 εκατομμύρια δολάρια προτού η τιμή του μειωθεί στα 79,5 εκατομμύρια δολάρια τον Δεκέμβριο του 2022.

Αν και ο Wahlberg φαίνεται να δραστηριοποιείται στον κόσμο του real estate, η καριέρα του ως ηθοποιός μπορεί να πλησιάζει στο τέλος της καθώς όπως είπε στον Marvin R. Shaken σε μια πρόσφατη συνέντευξή του στο Cigar Aficionado: «Δεν νομίζω ότι θα παίζω για πολύ καιρό ακόμη με το ρυθμό που έχω τώρα».

Αποκάλεσε την υποκριτική «το πιο δύσκολο πράγμα», λέγοντας: «Σίγουρα δουλεύω πιο σκληρά τώρα από ποτέ. Ορισμένες όμως επιχειρήσεις, τις χτίζεις και εάν χρειαστεί τις μεταβιβάζεις και φεύγεις».

Σχετικά άρθρα